Πολιτική

Αγγελος Χρονάς: Η Νεα Δημοκρατια μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες Αναγεννιέται και Ενδυναμώνεται!

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 13 Μαΐου είναι ιδιαίτερα σημαντικές.
Διεξάγονται σε μία περίοδο ανανεώςης του κόμματος και προετοιμασίας ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας όταν γίνουν οι εκλογές.
Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία ,η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες και στην Μεσσηνία όπως και σε όλη τη χώρα
Αριθμητικά στοιχεία είναι αισιόδοξα και εγώ με την παρέμβαση μου απευθύνω κάλεσμα και στα 2630 μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν όσον αφορά πρόεδρο και μέλη της ΝΟΔΕ των τοπικών οργανώσεων και των συνέδρων
Έχοντας κριτήριο τους καλύτερους και αυτόυς που θεωρούν πως μπορουν να υπηρετήςουν βάσει των νέων δεδομένων που έχουν ήδη δημιουργηθεί ,γνώμονας κατά την άποψή μου πρέπει να είναι η διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και όχι η εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών όλα αυτά ανήκουν σε μία εποχή που θέλω να πιστεύω πως αφήνουμε πίσω μας επαναλαμβάνω πως η συμμετοχή και κυρίως των νέων σε ηλικία μέλλον είναι το πρώτιστο την Κυριακή και από τη Δευτέρα το πρωί ζητούμενο είναι η ενότητα όλοι μαζί σαν «μια γροθιά»θα πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις εθνικές εκλογές, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκλογική νίκη της παράταξης μας της Νέας Δημοκρατίας για το καλό του τόπου μας που έχει ανάγκη να κάνει το βήμα μπροστά να κάνει το βήμα για την πολυπόθητη ανάπτυξη με μελλοντικό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αγγελος Γ Χρονάς
Ειδ. Χειρουργός
Μέλος Τομέα Υγείας ΝΔ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Σαν μια γροθιά για να επιστρέψουμε σε αυτά μίστερ?
    Η Αριστεία της διαφθοράς θριαμβεύει ξανά στη Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά στο νομό Αχαΐας, οπού αντίπαλοι για την Προεδρία της τοπικής ΝΟΔΕ είναι οι Α. Μαζαράκης και Α. Νικολάου.
    Και για όσους δεν… θυμούνται, τον Ιούλιο του 2006, το υπηρεσιακό συμβούλιο του ΙΚΑ κατήγγειλε τη σύμβαση του ορθοπεδικού ιατρού Α. Νικολάου, καθώς όπως αποδείχτηκε το όνομά του περιλαμβανόταν στη λίστα των ατόμων που κατηγορήθηκαν για την κομπίνα με τα ιατρικά είδη από την οποία ζημιώθηκε με τεράστια ποσά το ΙΚΑ. Συγκεκριμένα, τα μέλη της σπείρας «βάφτιζαν» ως παραπληγικούς κάποιους ασθενείς και τους χρέωναν με πανάκριβα ορθοπεδικά είδη.
    Δυστυχώς, η υπόθεση ύστερα από πολλές δικαστικές αναβολές, έφτασε στο Τριμελές Εφετείο Πάτρας, όπου λόγω παραγραφής των αδικημάτων, δεν απέδωσε καμία ποινή φυλάκισης. Κάπως έτσι, ο Α. Νικολάου απέφυγε της «φυλακής τα σίδερα», ωστόσο, η απόφαση του δικαστηρίου μαρτυρά τη δράση του γαλάζιου γιατρού.
    Διαβάστε μέρος της απόφασης του Δικαστηρίου, όπως την δημοσιεύει η κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα»: «Ο Α. Νικολάου με πρόθεση και με περισσότερες πράξεις του που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου αδικήματος, παρείχε στον προμηθευτή Α.Μ. […] την τέλεση της πράξης της απάτης, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, σε βάρος του ΙΚΑ, από το οποίο το παράνομο περιουσιακό όφελος και η αντίστοιχη ζημιά του ΙΚΑ υπερβαίνουν το ποσό των 150.000 ευρώ, ενώ ο Α. Νικολάου συμμετείχε εξακολουθητικά, στις παρακάτω επιμέρους πράξεις απάτης εις βάρος του ΙΚΑ. Ειδικότερα παρέδιδε στους ανωτέρω προμηθευτές ορθοπεδικών ειδών ιατρικές γνωματεύσεις και αυτοί, γνωρίζοντας το ψευδές του περιεχομένου, προέβαιναν σε κοστολόγηση τους. Στη συνέχεια την παρέδιδαν στους υπαλλήλους του ΙΚΑ, οι οποίοι κατέβαλαν το τίμημα των ορθοπεδικών ειδών» αναφέρεται στη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button