Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Αγρυπνία για την Απόδοση της εορτής του Πάσχα στην Ι.Μ. Μεσσηνίας

Με λαμπρότητα και σε κλίμα πνευματικής χαράς εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας η Απόδοση του Πάσχα.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος προέστη Ιεράς Αγρυπνίας, στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού παραλίας Καλαμάτας, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού.

Πλήθος πιστών, τηρουμένων των μέτρων πρόληψης για την πανδημία προσήλθε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, προκειμένου να συμμετάσχει στις Αναστάσιμες Ακολουθίες και να λάβει το Άγιο Φως.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας απευθυνόμενος στους πιστούς αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ζωής, αλλά και στην πανδημία του κορονοϊού, σημειώνοντας ότι οι Χριστιανοί δεν θα πρέπει να χάνουν ποτέ την ελπίδα τους. “Οι δοκιμασία που διανύουμε μας υπέδειξε την αναγκαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία στηρίζεται στην ατομική ευθύνη του καθενός μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και κουράγιο διότι θα έρθουν κι άλλες δυσκολίες μεγαλύτερες, κατέληξε.

Παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ευστάθιος Αναστασόπουλος και Άννα Καλογεροπούλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button