Πελοπόννησος

Αγωνία για την 27χρονη από την Ηλεία. Γέννησε με καισαρική αλλά κατέληξε εγκεφαλικά νεκρή σε ΜΕΘ

Συγκλονίζει τον Κάμπο της Ηλείας η περιπέτεια που βιώνει η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό Ηλείας που ζει με το σύζυγό της στο Τραγανό. Η νεαρή κοπέλα δίνει μια δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όπως δήλωσε ο σύζυγός της 27χρονης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η γυναίκα του πριν λίγες ημέρες, στις 18 Μαΐου, γέννησε το πρώτο τους παιδάκι με καισαρική, ένα υγιέστατο αγοράκι, όμως λίγο αργότερα άγνωστο γιατί ήταν εγκεφαλικά νεκρή μετά από επιπλοκές στον τοκετό.
Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να αποκαλύψει 27χρονος την πρωτοφανή ιστορία που βιώνει ο ίδιος με την αγαπημένη του σύζυγο, Δώρα από τη στιγμή που η δεύτερη μπήκε στο μαιευτήριο προκειμένου να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας σημείωσε χαρακτηριστικά στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «την πήγα για γέννα και μου την έφεραν στην εντατική και είναι εγκεφαλικά νεκρή. Και τους λέω, ρωτάω, δηλαδή τι θα πω εγώ αύριο, μεθαύριο στο παιδί; Η γυναίκα μου πως πέθανε; Δεν πρέπει να έχω μια απάντηση γι’ αυτό το θέμα;».

«Είμαστε πέντε μήνες παντρεμένοι και μαζί από το λύκειο. Είχαμε προγραμματίσει το καλοκαίρι να κάνουμε τον ορθόδοξο γάμο. Ήταν απολύτως υγιής, δούλευε μέχρι τον έβδομο μήνα» τόνισε, καταβεβλημένος, ο σύζυγος της άτυχης 27χρονης. «Από τη Δευτέρα πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλον διακριτικά και δεν μας έχουν πει ακόμα την αιτία. Πως η Δώρα έπαθε επιληψία, πως η Δώρα έπαθε ανακοπή καρδιάς και τι τα προκάλεσε όλα αυτά».

« Δεν πρόλαβε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ότι έκανε μόνο για τον κορονοϊό. Βγήκε η αναισθησιολόγος και μου λέει, “η προγραμματισμένη καισαρική τομή θα γίνει σήμερα, “μα” της λέω, “σήμερα μπήκαμε για εξετάσεις”. Μου λέει, “σήμερα, δε γίνεται αύριο”. Από τα πολλά πολλά… Είχε συσπάσεις, λένε, είχε συσπάσεις στη μήτρα… Βγαίνει ο μαιευτήρας, με κάλεσε στο γραφείο του, μου είπε ότι πήγαν όλα καλά, η Δώρα είναι καλά και τον ευχαρίστησα. Λέω “μπορώ να δω τη γυναίκα μου;” και μου λέει πως “δε γίνεται γιατί πρέπει να φύγει η επήρεια της νάρκωσης”. Ακούγεται ένα περιστατικό, που περιμέναμε έξω, έξω από το χειρουργείο, “τρέξτε, τρέξτε, τη χάνουμε”. Τώρα λέμε τι έγινε; Είναι για την γυναίκα μου, είναι για κάποια άλλη;»

Οι δύο νέοι είναι μαζί από τα λυκειακά τους χρόνια και πριν πέντε μήνες παντρεύτηκαν ενώ ετοιμάζονταν να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.

Στην εκπομπή μίλησε η δικηγόρος του ζευγαριού κα Παναγοπούλου που είναι επίσης Ηλεία, όπου ανέφερε πως είναι εγκεφαλικά νεκρή, δεν υπάρχει καμία ελπίδα, χτυπά μόνο η καρδιά της και έχει ενημερωθεί η οικογένεια της. Ανέφερε ακόμα πως δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και εργαζόταν έως τον 7ο μήνα χωρίς πρόβλημα. Η Δώρα είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας και όλοι προσεύχονται να συμβεί ένα θαύμα. Σημείωσε πως αυτό που βασανίζει την οικογένεια της είναι πως στο προστατευμένο περιβάλλον ενός δημόσιου νοσοκομείου δεν έχουν λάβει σαφή απάντηση για το τι συνέβη στην 27χρονη Δώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button