Κόσμος

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας τριών παιδιών από την ίδια τους τη μητέρα στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας τριών παιδιών από την ίδια τους τη μητέρα στο Λος Άντζελες

Ένα αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στις ΗΠΑ με δράστη μια μητέρα η οποία, όπως παραδέχθηκε στις αρχές μετά τη σύλληψή της, σκότωσε τα τρία παιδιά της ηλικίας 8-12 ετών. Όπως μεταδίδουν, μάλιστα, οι Los Angeles Times η Άντζελα Φλόρες, όπως είναι το όνομα της μητέρας, δολοφόνησε τα παιδιά με τη βοήθεια ενός 16χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι γιος της.

Η Φλόρες συνελήφθη ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας έχοντας στα χέρια της μια Βίβλο και έκτοτε κρατείται με εγγύηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ για τον 16χρονο συνεργό της, ο οποίος επίσης είναι κρατούμενος, δεν ορίστηκε κάποια εγγύηση.

Τα τρία παιδιά, ένα 12χρονο κορίτσι και δύο αγόρια ηλικίας 8 ετών, βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα στην περιοχή Σαν Φερνάντο Βάλεϊ μετά από ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί για επίθεση με όπλο. Κατά πληροφορίες στις σορούς των τριών παιδιών εντοπίστηκαν τραύματα χωρίς, όμως, να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου τους.

Ο πρώην σύζυγος της Φλόρες δήλωσε ότι την περασμένη Τρίτη είχε δεχθεί τηλεφώνημα από την ίδια στην οποία του μιλούσε ακατάληπτα. «Μου μιλούσε για τον Θεό. Δεν μου ακουγόταν με τα καλά. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί» είπε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας από την οποία είχε χωρίσει το 2007 μετά από γάμο έξι ετών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πάντως, για τον 16χρονο ότι δεν έχει τις ίδιες παραισθήσεις με τη μητέρα του.

Γείτονες δήλωσαν ότι λίγες ώρες πριν την επέμβαση της αστυνομίας είχαν δει την Φλόρες να ουρλιάζει «η οικογένειά μου με κακοποιεί» προσθέτοντας ότι στη συνέχει την είδαν σε αυλή γείτονα να κρατά μια Βίβλο και κεριά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button