Κόσμος

Αδιανόητο: Έλουσαν ζευγάρι με λύματα επειδή βρέθηκαν μόνοι χωρίς να είναι παντρεμένοι

Η αστυνομία όχι μόνο δεν συνέλαβε τους δράστες αλλά απειλεί το ζευγάρι με 100 χτυπήματα με ξύλο αν κριθεί ότι διέπραξαν το αδίκημα της ακολασίας

Σε δημόσια διαπόμπευση ενός ζευγαριού που βρέθηκε μόνο του σε δωμάτιο χωρίς να είναι παντρεμένο προχώρησαν κάτοικοι χωριού στην επαρχία Άτσε της Ινδονησίας.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι  αυτόκλητοι τιμωροί λούζουν το ζευγάρι με λύματα καθώς η πράξη τους τιμωρείται από την ισλαμική Σαρία η οποία εφαρμόζεται στη συγκεκριμένη επαρχία.

«Αυτό που κάνατε αντιβαίνει τους νόμους του Ισλάμ! Αυτό θα αποτελέσει μάθημα για εσάς» ακούγεται να φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι στο αγόρι με το καφέ T-shirt και την κοπέλα με το μαντήλι που κάθονται δίπλα-δίπλα μπροστά από έναν υπόνομο.
Στη συνέχεια ο «εκτελεστής της ποινής» φαίνεται να αδειάζει στο κεφάλι των δύο νέων έναν κουβά με λύματα.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό ήταν ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη διαπόμπευση, οδήγησαν τους δύο νέους στο αρχηγείο της Αστυνομίας Ηθών που λειτουργεί στην περιοχή. Τουλάχιστον νωρίτερα τους είχαν επιτρέψει να ξεπλύνουν τη βρωμιά από τα λύματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας το… αδίκημα της 18χρονης κοπέλας ήταν ότι πήγε στο σπίτι του αγοριού ενώ αυτό ήταν μόνο του με αποτέλεσμα οι γείτονες να πιστέψουν ότι σχεδίαζαν να κάνουν σεξ ενώ δεν ήταν παντρεμένοι.

Η αστυνομία πλέον θα ερευνήσει αν το ζευγάρι έχει υποπέσει στο αδίκημα της ακολασίας. Αν οι δύο νέοι κριθούν ένοχοι η ποινή τους θα είναι 100 χτυπήματα με ξύλο και πρόστιμο ίσο με την αξία 150 γραμμαρίων χρυσού ενώ αν δεν μπορούν να το πληρώσουν τότε θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button