Δήμος Πύλου - Νέστορος

Αθωώθηκαν 19 κάτοικοι του Ευαγγελισμού Πυλίας για ψευδή καταμήνυση

Αθωώθηκαν για την ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση οι 19 κάτοικοι του Ευαγγελισμού Πυλίας, οι οποίοι είχαν μηνύσει το Φεβρουάριο 2013 έναν Ελληνα κάτοικο Αθηνών ότι προσπάθησε να οικειοποιηθεί την περιουσία τους, μεταγράφοντας τα κτήματά τους στο όνομά του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας ενώ ο μηνυτής των 19 κατηγορουμένων είχε καταδικαστεί στις 18 Οκτωβρίου 2017 σε πρώτο βαθμό με αναστολή για ψευδή αναφορά προς την Αρχή, καθώς είχε κριθεί ένοχος ότι μετέγραψε στο όνομά του ένα κτήμα 100 στρεμμάτων στο Υποθηκοφυλακείο Μεθώνης, το οποίο ανήκε στον πεθαμένο ξάδελφο ενός εκ των κατηγορουμένων, αλλά μετά στο Εφετείο αθωώθηκε.

Ο μηνυτής λοιπόν μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς το Φεβρουάριο του 2013 από τους 19 ιδιοκτήτες στην Εισαγγελία Καλαμάτας, υπέβαλε τη μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία εκδικάστηκε χθες και οι κάτοικοι αθωώθηκαν.

Ν.Κ. Eleftheriaonline.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button