Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Ακυρώνεται η φετινή ετήσια παραδοσιακή εμποροζωοπανήγυρις στο Μελιγαλά

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Οιχαλίας

Η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζει ότι η εμποροπανήγυρης του Μελιγαλά είναι θεσμός για την περιοχή και ότι σκοπός μας είναι αυτός ο θεσμός να συνεχίσει να υπάρχει και να αναβαθμιστεί.

Όμως συναισθανόμενοι την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο, με αυξητική τάση κρουσμάτων και θανάτων από την πανδημία του κορονοϊού, σε καμία περίπτωση η Δημοτική Αρχή δεν είναι διατεθειμένη να θέσει σε κίνδυνο τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας αλλά και όλων των επισκεπτών.

Έχοντας υπόψη και τις συστάσεις της ΚΕΔΕ – Ιεράς Συνόδου και μετά την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και όλων των μέχρι τώρα εμποροπανηγύρεων στη χώρα είμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη ακυρώσεως της ετήσιας εμποροπανηγύρεως που πραγματοποιείται στη Κοινότητα Μελιγαλά.

Μέλημά μας είναι η υγεία των πολιτών και η περιφρούρηση – προάσπιση της περιοχής.

Ο Δήμος Οιχαλίας για τους ανωτέρω λόγους, ενημερώνει ότι με την αριθ. 57/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα να μην πραγματοποιηθεί η φετινή ετήσια παραδοσιακή εμποροζωοπανήγυρις στο Μελιγαλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button