Αστυνομικά

Ακόμη τέσσερις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Δύο άντρες και δύο μητέρες με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, επιχείρησαν να φύγουν παράνομα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας τη Δευτέρα.
Οι τέσσερις ενήλικες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Σταθμού του Κρατικού Αερολιμένα για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων ενός 28χρονου και ενός 34χρονου από την Τουρκία, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τη Λυών Γαλλίας, διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστά. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δελτίο ταυτότητας Αρχών Γαλλίας και ένα δελτίο ταυτότητας Αρχών Βελγίου.
Στη δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων μιας 48χρονης από το Ιράκ, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Άμστερνταμ Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστά. Βρέθηκε δε και κατασχέθηκε ένα διαβατήριο Αρχών Ολλανδίας. Η γυναίκα συνόδευε και τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 9 ετών, για τις οποίες επέδειξε δύο διαβατήρια Αρχών Ολλανδίας.
Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων μιας 32χρονης από το Ιράν, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Βιέννη Αυστρίας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστά. Ειδικότερα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δελτίο ταυτότητας Αρχών Ρουμανίας. Επιπλέον, συνόδευε τις δύο ανήλικες κόρες της 1,5 έτους και 15 ετών, για τις οποίες επέδειξε δύο δελτία ταυτότητας Αρχών Ρουμανίας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button