Κόσμος

Αλιγάτορας επιτέθηκε σε γυναίκα μπροστά σε παιδιά στις ΗΠΑ – Η δραματική διάσωσή της

Αξέχαστο αλλά για τους λάθος λόγους θα μείνει στα 5χρονα παιδιά το πάρτι στο οποίο συμμετείχαν στη Γιούτα των ΗΠΑ καθώς είδαν μπροστά στα μάτια τους έναν αλιγάτορα να επιτίθεται στην 31χρονη γυναίκα που τον χειριζόταν πριν τελικά να τη διασώσει ένας από τους παριστάμενους γονείς.

Όλα συνέβησαν στην επιχείρηση Scales & Tails όταν η Λίντσεϊ Μπουλ προσπάθησε να ταΐσει τον μήκους περίπου 2,5 μέτρων αλιγάτορα με το γλαφυρό όνομα Darth Gator. Κάποια στιγμή, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει καταγράψει το επεισόδιο, ο αλιγάτορας άρπαξε το χέρι της 31χρονης και στη συνέχεια άρχισε να την στροβιλίζει.

«Έι, έχουμε πρόβλημα εδώ» φώναξε ο 48χρονος Ντάνι Γουάιζμαν, ο οποίος είχε πάει στο πάρτι με τον θετό γιό του. Χωρίς, μάλιστα, να διστάσει ούτε στιγμή ο Γουάιζμαν βούτηξε στην δεξαμενή για να ακινητοποιήσει τον αλιγάτορα και να δώσει χρόνο στην γυναίκα να σωθεί.

Ενενήντα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του 48χρονου στη δεξαμενή ο αλιγάτορας έκανε άλλη μια προσπάθεια να εφαρμόσει την τακτική των θανατηφόρων στροφών γυρίζοντας και την 31χρονη με τον Γουάιζμαν να δίνει νέα μάχη για τη σώσει.

Τελικά ο 48χρονος κατάφερε να ακινητοποιήσει εκ νέου τον αλιγάτορα με την Μπουλ στο μεσοδιάστημα να παραμένει αξιοθαύμαστα ψύχραιμη και να του δίνει οδηγίες για το πώς θα τη βοηθήσει πριν τελικά ένας δεύτερος πατέρας να την απομακρύνει από τη δεξαμενή αφού κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το δάγκωμα.

Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτά ακόμη προκειμένου να βγει από τη δεξαμενή και ο Γουάιζμαν ο οποίος όλο αυτό το διάστημα κρατούσε αγκαλιά τον αλιγάτορα.
Σε δηλώσεις του, μάλιστα, ο 48χρονος άνδρας υποστήριξε ότι στο μυαλό του είχε πως θα παρέμβει η αστυνομία αν τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί θετικά για τον ίδιο και την 31χρονη Μπουλ.

Όσο για τη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση του αλιγάτορα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε ενημερώνοντας, μετά την ολοκλήρωσή της, ότι «το χέρι μου θα λειτουργήσει κανονικά όπως πριν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button