Τεχνολογία

Αλλάζει το Twitter: Έρχονται τα fleets που θα εξαφανίζονται μέσα σε διάστημα 24 ωρών

Η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter αλλάζει πρόσωπο, καθώς η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ξεκινήσει το λανσάρισμα «τιτιβισμάτων» (tweets) που θα εξαφανίζονται μέσα σε διάστημα 24 ωρών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα συγκεκριμένα tweets ονομάζονται fleets και ακολουθούν την ίδια ακριβώς λογική με τα stories στο Snapchat, το Facebook και το Instagram.

Ήδη η Twitter έχει ξεκινήσει σειρά δοκιμών για τα fleets σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Ιταλία, η Ινδία και η Νότια Κορέα.

«Μερικοί από εσάς μας λέτε ότι τα τιτιβίσματα είναι άβολα, επειδή γίνονται δημόσια, έχουν μόνιμο χαρακτήρα κι ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για τη συγκέντρωση των retweets και των likes», δήλωσαν από κοινού ο διευθυντής σχεδιασμού, Τζόσουα Χάρις και ο διευθυντής παραγωγής του Twitter, Σαμ Χέιβσον σε ανάρτησή τους σε ιστολόγιο.

«Εξαιτίας του γεγονότος ότι εξαφανίζονται από τη δημόσια θέα έπειτα από μία ημέρα, τα fleets βοηθούν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα ώστε να μοιράζονται προσωπικές και καθημερινές σκέψεις, γνώμες και συναισθήματα», προσέθεσαν οι ίδιοι.

Τα fleets, τα οποία περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο, θα είναι διαθέσιμα στο επάνω μέρος των χρονολογίων των χρηστών στην αρχική σελίδα καθώς και στα προφίλ τους.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ta fleets θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες σε κινητά iOS και Android.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button