Τοπικά Νέα

Αλλάζουν οι ημερομηνίες για αιτήσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Αλλάζουν οι ημερομηνίες για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων που αφορούν στις προσλήψεις γιατρών, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.

Πιο συγκεκριμένα: «Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας προκηρύσσει τρεις θέσεις ειδικευμένων ιατρών επί θητεία κλάδου ΕΣΥ. Οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες Ακτινολογία με βαθμό επιμελητή Α’, Νεφρολογία με βαθμό διευθυντή και Εσωτερική Παθολογία με βαθμό επιμελητή Β’.
Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας, υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την 24/3/2023, ώρα 12:00 και λήγει την 7/4/2023, ώρα 24:00, όπως ορίζεται στην υπ’ αριθμ.Γ4α/Γ.Π. οικ.14830 /08-03-2023 απόφαση του υπουργού Υγείας, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button