Αθλητικά

Ανάβαση στο βουνό των Θεών στις 22-24 Ιουνίου 2018 με τον Ορειβατικό Καλαμάτας

Ο Όλυμπος αποτελεί ένα από τα ωραία σημεία της Ελλάδας, είναι ένα βουνό που πάντα σε καλεί να επιστρέφεις σε αυτό. Και ναι δεν είναι καθόλου τυχαίο που ένας από τους ποιο σπουδαίους πολιτισμούς του παρελθόντος τοποθέτησε ακριβώς εδώ ότι πιο ιερό είχε: τους Θεούς του!

Κάθε χρόνο χιλιάδες φυσιολάτρες επισκέπτονται τον Όλυμπο, για να θαυμάσουν από κοντά τη γοητεία της φύσης του και να χαρούν την περιήγηση στις πλαγιές του και την κατάκτηση των κορυφών του. Εκεί θα βρεθεί και ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας το τριήμερο 22-24 Ιουνίου 2018!

Η αναχώρηση με προορισμό το Λιτόχωρο, θα γίνει από Καλαμάτα με λεωφορείο, το μεσημέρι της Παρασκευής 22/06, από τα γραφεία του Συλλόγου στο Ανατολικό Κέντρο και η επιστροφή, το βράδυ της Κυριακής 24/06. Θα γίνουν 2 διαδρομές με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας. Επίσης, θα υπάρξουν 2 διανυκτερεύσεις, την Παρασκευή σε αντίσκηνα στους πρόποδες του βουνού και το Σάββατο 23/06 στο καταφύγιο «Γιώσος Αποστολίδης» (2.697 μ.).

 

Σημειώσεις συμμετοχής:

  • Ο βαθμός δυσκολίας είναι 4+ (πολύ δύσκολη – ακατάλληλη για αρχάριους, απαιτείται πολύ καλή φυσική κατάσταση, εμπειρία και τεχνικές ικανότητες).
  • Δηλώσεις συμμετοχών: έως 19/6/2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο), από Δευτέρα-Παρασκευή και κατά τις ώρες 21:00-22:30μ.μ., στο τηλέφωνο 27210-97733 και στο: 6972719232 (Κουραμπάς Γιάννης, Αρχηγός Ορειβατικής Ομάδας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button