Τοπικά Νέα

Αναβλήθηκε η δίκη για την πλημμύρα στην Καλαμάτα το 2016

Για τις 6 Δεκεμβρίου ορίσθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν το 2016 την Καλαμάτα, κατά την οποία χάθηκαν από πνιγμό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δύο ανθρώπινες ζωές, της Σταυρούλας Αρ. Γεωργακίλα στο Πήδημα και της Σταυρούλας Απ. Κορομηλά στην Καλαμάτα, ύστερα από αναβολή σήμερα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας.

Οι κατηγορίες για πλημμύρα εξ αμελείας δια παραλείψεως από την οποία προκλήθηκε κίνδυνος για ξένα πράγματα και για άνθρωπο και ανθρωποκτονία εξ αμελείας δια παραλείψεως κατά συρροή, βαρύνουν δέκα εκπρόσωπους φορέων, Δήμων, Νομικών Προσώπων Δήμων, Οργανισμών και Εταιρειών, για όσα διαδραματίστηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, τον Άγιο Φλώρο, το Πήδημα και τη Θουρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης πανεπιστημιακών καθηγητών, ενώ γίνεται λεπτομερής αναφορά σε όσα εκτυλίχθηκαν στις 6 και στις 7 Σεπτεμβρίου του 2016.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button