Αθλητικά

Αναστόπουλος: Η Καλαμάτα όπου κι αν παίζει έχει υψηλούς στόχους

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες το απόγευμα στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3 ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιστροφή στην τοπική μας ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός επανέλαβε ότι καθοδηγήθηκε από ένα αίσθημα ότι άφησε μια δουλειά στη μέση, την οποία και ήρθε να συνεχίσει. Εξήγησε ότι δεν έφυγε για να πάει σε κάποια άλλη ομάδα και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Πρασσά, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Έφυγα γιατί αγανάκτησα, δεν άντεχα άλλο» συμπλήρωσε ο ίδιος, προσθέτοντας με νόημα ότι επέστρεψε όταν πλέον δεν υπήρχαν στην ομάδα οι άνθρωποι που προκάλεσαν ουσιαστικά την αποχώρησή του.

«Η Καλαμάτα έχει πάντα πολύ υψηλούς στόχους σε όποια κατηγορία κι αν παίζει κι όταν μου έγινε η πρόταση αποφάσισε να ξαναγυρίσω» κατέληξε ο κ. Αναστόπουλος, ο οποίος έχει …σηκώσει μανίκια από την περασμένη Δευτέρα γι’ αυτή τη δεύτερη «θητεία» του στην προσπάθεια ανόδου από τη Super League 2.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα στο αθλητικό κέντρο στα Παλιάμπελα, ενώ το Σάββατο στις 5 μ.μ. στη Νέα Σμύρνη θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button