Ελλάδα

Ανατροπή με την κεταμίνη – Τι υποστηρίζει η πλευρά Πισπιρίγκου

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, πρωτότοκης κόρης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναμένονται από μέρα σε μέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Εντός της εβδομάδας φέρεται να είναι έτοιμος να καταθέσει στις Αρχές την έκθεσή του ο ιατροδικαστής Αθηνών, Σωτήρης Μπουζιάνης. Από την έκθεσή του θα κριθεί η αντοχή του κατηγορητηρίου που βαραίνει την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», που βλέπουν σήμερα για πρώτη φορά τη δημοσιότητα, οι 3 – 4 τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχουν διαπιστώσει κενά και αναπάντητα ερωτήματα, που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη, ενδονοσοκομειακά, δεν είναι καλά δεμένη και άρα και το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα Αθηνών.

Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας, όπως δείχνουν τα ευρήματα της έρευνάς τους, θα είναι το «κλειδί» της υπόθεσης και… ίσως μιας ενδεχόμενης ανατροπής των μέχρι τώρα δεδομένων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Δηλαδή, η ώρα δεν είναι αυτή που το Νοσοκομείο αναφέρει, στις 2.30 το μεσημέρι αφότου ειδοποιήθηκε το προσωπικό του από τη μητέρα και αυτή εξήλθε του θαλάμου νοσηλείας. Ο θάνατος, φαίνεται να΄χει επέλθει αργότερα.

Κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», από την έρευνα των τεχνικών συμβούλών προκύπτει ότι η κεταμίνη έχει χορηγηθεί ενδοφλεβίως, οπότε η δράση της είναι σε 1 λεπτό. Φαίνεται να έχει δοθεί μετά τις 3 το μεσημέρι. Καμία σχέση, δηλαδή μ΄αυτό που λένε ότι το παιδί στις 2.30 ήταν νεκρό. Με ενδοφλέβια στις 3μ.μ. θέλει 5-10 λεπτά για να επέλθει το μοιραίο.

Το καρδιογράφημα δείχνει τελευταίο σημείο ζωής στις 3.12 μ.μ. Εφόσον τελικά αποτελέσει τον επιστημονικό αντίλογο της άλλης πλευράς των πραγμάτων, θα εμπλέξει στην υπόθεση θανάτου γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button