Αθλητικά

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Συνεχίζει με Μιχάλη Φασουλή

Ο Μιχάλης Φασουλής είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος προπονητής της Ανδρούσας και αυτός που θα αντικαταστήσει τον Λάκη Σπάλλα.

Ο Χωραϊτης τεχνικός πέρασε για ένα μικρό διάστημα από τον Ολυμπιακό Ανάληψης ως συνεργάτης του Νίκου Γεωργακλή, όμως αποχώρησε και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανδρούσας ύστερα από πρόταση που του έγινε.

Ο Φασουλής μάλιστα κοουτσάρισε τους “κυανόλευκους” στο σαββατιάτικο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης που έληξε ισόπαλος δίχως τέρματα (0-0).

Μαζί του ήταν και ο Κώστας Καλογερόπουλος που εκτελούσε χρέη προπονητή μετά την αποχώρηση του Λάκη Σπάλλα και βρίσκεται ούτως η άλλως κοντά στην ομάδα, αφού είναι μέλος της διοίκησης.

Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Φασουλής είχε περάσει και πριν δύο χρόνια από τον πάγκο της Ανδρούσας για μικρό χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα η Ανδρούσα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Ανάληψης βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και απέχει πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γύρισαν Γκούνης, Κοντόπουλος

Το θετικό είναι πως στο σαββατιάτικο ματς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος οι Δημήτρης Γκούνης και Δημήτρης Κοντόπουλος, οι οποίοι θεωρούνται εσωτερικές μεταγραφές και με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν στη συνέχεια την Ανδρούσα στην προσπάθεια για παραμονή.

Παράλληλα σκοπός της διοίκησης είναι να προχωρήσει σε 2-3 μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Στα αγωνιστικά οι “κυανόλευκοι” προετοιμάζονται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Πανθουριακό.

notosport.eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button