Τοπικά ΝέαΧώρα

Ανθρωποκυνηγητό μετά τη ληστεία τράπεζας, με μεγάλη λεία, στη Χώρα Μεσσηνίας

Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι ώρας έρευνες της αστυνομίας, που προσπαθούν να εντοπίσουν τα άτομα τα οποία νωρίς το πρωί της Δευτέρα λήστεψαν το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα Μεσσηνίας, με λεία περίπου 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τη στιγμή της ληστείας στο υποκατάστημα υπήρχαν μέσα πελάτες οι οποίοι εξυπηρετούνταν, όταν εισέβαλαν δύο ένοπλοι, με ενα ακόμη συνεργό να περιμένει απ’ έξω. Οι ληστές αφού απείλησαν τον διευθυντή του υποκαταστήματος, τον υποχρέωσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως πριν την αποχώρηση των ληστών έφτασε έως την είσοδο του υποκαταστήματος ο τρίτος ληστής ο οποίος έριξε πυροβολισμούς με καλάσνικοφ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 5 πυροβολισμούς.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο ασημί χρώματος και διέφυγαν από την Ε.Ο. Πύλου – Χώρας, με κατεύθυνση την Πύλο.

Πάντως, το σημείο που βρίσκεται στη χώρα το υποκατάστημα, μακρυά από το κέντρο, αλλά και το γεγονός ότι στην τράπεζα υπήρχε σημαντικό χρηματικό ποσό, δείχνει ότι οι δράστες ήταν επαγγελματίες, καλά οργανωμένοι και πληροφορημένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την δεύτερη ένοπλη ληστεία στη Μεσσηνία, μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από αυτή στα ΕΛΤΑ Θουρίας με λεία 115.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button