Τοπικά Νέα

Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σε τουριστικά σημεία της Καλαμάτας

Προαιρετικά όλες τις Κυριακές σε τουριστικά σημεία της Καλαμάτας μπορούν να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα σύμφωνα με απόφαση αντιπεριφερειάρχη όπως ενημερώνει τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας.

Λόγω του γεγονότος οτι σε ορισμένες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας εκδηλώνεται αυξημένο καταναλωτικό ενδιαφέρον όλες τις Κυριακές του έτους (Κυριακάτικες αγορές, τουριστικοί και παραθεριστικοί προορισμοί) και ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, προαιρετικά και άλλες Κυριακές, πέραν των όσων προβλέπονται από το νόμο. Η απόφαση αφορά στα καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας (που περικλείεται από τις οδούς Υπαπαντής, Πλατείας 23ης Μαρτίου, Νέδοντος, Σπάρτης μέχρι τη διασταύρωση Τζάνε), της Παραλιακής Ζώνης (που περικλείεται από τις οδούς Ναυαρίνου, Σανταρόζα, Κορώνης, Κρήτης, από τις καθέτους Μιαούλη έως Π. Καρακάση), της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας και των καταστημάτων λιανικής διάθεσης τροφίμων στην Κοινότητα Βέργας του Δήμου Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button