Τοπικά Νέα

Ανοιχτή επιστολή Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προς το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Λεβεντάκη,

στο δημοτικό συμβούλιο της 18/11/22 σας ανέφερε ο κύριος Κουκούμης για μία επιστολή δική μου. Στην επιστολή μου αυτή, σα νομοταγής πολίτης ζητώ με αλλεπάλληλες επιστολές και προφορικές παροτρύνσεις προς το Δήμο μας, να κλαδευτούν τα δέντρα στην οδό Σταθοπούλου πλησίον της οικίας μου, ώστε να έχω τη δυνατότητα τα λεωφορεία μου να εξέρχονται από το ιδιωτικό πάρκινγκ που διαθέτω με ασφάλεια. Δηλαδή, ενώ έχω τη δυνατότητα να εξέρχονται τα λεωφορεία μου από το ιδιωτικό μου πάρκινγκ, με κυκλική πορεία, με υποχρεώνετε , αφού δεν διανοίγετε την οδό Σταθόπουλου από τα δέντρα, όπως επανειλημμένα σας ζητώ, να εξέρχονται τα λεωφορεία μου με οπισθοπορεία, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή ατυχήματος. Στην προαναφερόμενη επιστολή μου, σας δηλώνω ότι θα είστε 100% υπεύθυνοι, αφού με αγνοείτε και με υποχρεώνεται να κάνω κάτι που θέτει σε κίνδυνο τους συμπολίτες μου, μου χωρίς να έχω άλλη επιλογή. Δυστυχώς η ασφάλεια όλων μας για εσάς δεν έχει καμία σημασία, αφού δεν πράττετε, αυτό που είστε υποχρεωμένοι. Αντιθέτως προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε με γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα παρά μόνο με τη φαντασία. Άπαντες εκτός από τον κύριο Βλάχο τον κύριο Αντιδήμαρχο, βλέπουν ότι ο δρόμος είναι απροσπέλαστος. Δεν προσπαθώ να του αλλάξω άποψη λόγω του ότι κάνει χρήση της εξουσίας του ως αντιδήμαρχος. Ο κύριος Λεβεντάκης τοποθετήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, για παράνομες δεξαμενές και 100 παρανομίες δήθεν δικές μου, παράνομο πάρκινγκ των λεωφορείων μου, και ότι δεν πρέπει να μιλάω! και ΟΧΙ για επίλυση του θέματος που αναφέρω στην επιστολή μου! Και πάλι αποδείξατε ότι η ασφάλεια δεν σας ενδιαφέρει.

Ζήτησα με την παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο να φέρει ο κ. Δήμαρχος αποδείξεις για όλα αυτά που δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έστειλα επιστολή στο δήμο για τον ίδιο λόγο. Και ζήτησα να μου δώσουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτά που αναφέρουν και να ζητήσουν συγνώμη. Ο κύριος Λεβεντάκης με απείλησε ότι θα μου κάνει μήνυση. Εγώ δεν τον απείλησα. Αλλά το έπραξα. Στη μήνυση που του κατέθεσα την 23/11/22, τον εγκαλώ για όσα δήλωσε για το πρόσωπό μου και την επιχείρησή μου στο δημοτικό συμβούλιο. Ο κύριος Λεβεντάκης προσπαθεί τώρα να συγκεντρώσει στοιχεία για να κατηγορήσει εμένα. Αλλά δεν του έχω αφήσει τέτοια περιθώρια. Γιατί ο Παναγιωτόπουλος έχει σαν αρχή να μην έχει παραβατική συμπεριφορά, πιθανό και παροδικά λόγω των πολλών υποχρεώσεων μου, κάποιες παραλείψεις να γίνονται, αλλά ποτέ δεν ήμουν ούτε και θα είμαι ποτέ παραβατικός.

 ο κύριος Λεβεντάκης στον προεκλογικό του αγώνα δήλωνε ότι είναι με τον πολίτη, ότι δεν αποσκοπεί σε οφέλη από το δήμο, ότι θα συμβάλλει και από την τσέπη του για το Δήμο. Το διαπίστωσα ότι είναι με τον πολίτη, όταν το καλοκαίρι του έτους 2022  στη συναυλία του κυρίου Κοντολάζου, (που στοίχησε στο Δήμο 16.00 ευρώ περίπου) όταν δημιουργήθηκε θέμα για τη διατάραξη ησυχίας λόγω της ώρας καταφέρθηκε εναντίον της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν τη λογαριάζει και είπε « ας έρθει να με συλλάβει». Έβαλε μπροστά τον εαυτό του για την ψυχαγωγία της πόλης. Εγώ όμως, ως νομοταγής, πολίτης τη χρειάζομαι την αστυνομία για την ασφάλειά μου και σέβομαι το νόμο. Αφού ο κύριος Λεβεντάκης δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα στοιχεία που ζητά για τις παρανομίες που με συκοφάντησε και για τη δήθεν παραβατική συμπεριφορά μου έως σήμερα, γιατί δεν δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της δικής του οικογένειας που έχουν επανειλημμένως απασχολήσει τη δικαιοσύνη και τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία έχει διαθέσιμα, για να γνωρίζουν οι πολίτες.

Μετά τιμής

Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος του Γεωργίου

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Αφού δεν μπορεί κανείς αιρετός να τα πει όπως πρέπει το έκανες εσύ! Μάγκας! Μπράβο και πάλι μπράβο στον κύριο Παναγιωτόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button