Τοπικά Νέα

Ανταπάντηση Κατσίβελα σε Λεβεντάκη για το κατεστραμμένο φρεάτιο στα Υβρέματα Γαργαλιάνων

Συνέχεια στην κόντρα με αφορμή την καταστροφή ιστορικού φρεατίου στα Υβρέματα Γαργαλιάνων δίνει με ανταπάντησή του ο Παναγιώτης Κατσίβελας.

Αναλυτικά, στην ανταπάντησή του ο κ. Κατσίβελας αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Λεβεντάκης μάλλον έχει την αίσθηση, ότι μιλάει σε αφελείς .Θέλει να μας πει ότι κατέστρεψε ένα ιστορικό φρεάτιο γιατί άκουσον άκουσον κάποια ρίζα δένδρου είχε αποφράξει  έναν αγωγό του,  από το δίκτυο της ύδρευσης .

Θέλει να μας πει ότι κατέστρεψε το φρεάτιο ,που  μέσω αυτού ελέγχεται αλλά και δίνει την δυνατότητα παρεμβάσεων καθαρισμού των προσαγωγών και απαγωγών αγωγών , γιατί βαρέθηκαν να καθαρίσουν τον αγωγό ,από το ρίζωμα δένδρων. Και το λέει  σε ποιους  ;

Μας λέει επίσης , ότι όλοι οι προηγούμενοι ,από αυτόν Δήμαρχοι ,ήταν ανόητοι που καθάριζαν το δίκτυο ,από οποιαδήποτε εμπόδια στη ροή του νερού  με ευγένεια και σεβασμό ,με αποτέλεσμα να διατηρηθεί μέχρι σήμερα το ιστορικό αυτό υδραγωγείο .Και έκανε ,αυτό που δεν διανοήθηκε κανείς . Να το γκρεμίσει . Το ομολογεί και το δικαιολογεί.

Μας λέει ότι το έκανε το Διοικητικό συμβούλιο που τοποθέτησα εγώ ,ο για όλα ανεύθυνος , όταν είναι σε όλους πλέον γνωστόν ,ότι όλα γίνονται με τις απόλυτες εντολές του  ιδίου και του στενού  περιβάλλοντός  του ,από την  1η του Σεπτέμβρη .

Τώρα να του εξηγήσω την έννοια της ολότητας σε ένα έργο ,μου είναι πολύ δύσκολο μιας και απ’ ΄ότι φαίνεται  ο Δήμος  μας πλέον, δεν έχει σχέση με τα Ελληνικά Γράμματα .

Του υπέβαλα συγκεκριμένα ερωτήματα ,τα οποία έμειναν αναπάντητα . Με τις οδηγίες ποιου μηχανικού έκαναν την παρέμβαση ; και με τις εντολές τίνος ;

Με την απάντησή του το  ανεύθυνο συναντάει το παραμύθι και  γι’ αυτό γίνεται επικίνδυνο  .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button