Lifestyle

Αντριάνα Ιλιέσκου: Η γυναίκα που γέννησε παιδί στα 66

Η Αντριάνα Ιλιέσκου λέκτορας σε πανεπιστήμιο της Ρουμανίας πήρε μια δύσκολη απόφαση που ξένισε πολλούς και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 66 της χρόνια, διχάζοντας τους επιστήμονες αλλά και την κοινωνία της Ρουμανίας.

Προσπαθούσε όλη της τη ζωή να κάνει παιδί, όταν ένας φίλος της γιατρός της μίλησε για μια καινούργια θεραπεία, δεν δίστασε να τη δοκιμάσει και να το επιχειρήσει χρησιμοποιώντας έναν ανώνυμο δότη σπέρματος.

Η θεραπεία πέτυχε αν και ταλαιπώρησε τον οργανισμό της για 9 χρόνια, είχε τρίδυμα, αλλά μόνο ένα κορίτσι γεννήθηκε ζωντανό.

Σήμερα η κόρη της είναι 15 ετών, ζούνε μαζί στο Βουκουρέστι με μοναδικό εισόδημα τη σύνταξη της Αντριάνας και το μισθό της από τη μερική απασχόλησή της στο πανεπιστημίο, ως ειδικός σύμβουλος.

Η ίδια περιγράφει την ανατροφή της κόρης της σαν το ωραιότερο αλλά και το δυσκολότερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ. Ο περίγυρος της την έκρινε σε όλα, και σταμάτησε να έχει επαφές μαζί της. Ακόμα και απλά πράγματα όπως η βάφτιση της μικρής για αυτήν ήταν γολγοθάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button