Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ανυπότακτα Φιλιατρά: “Απαγορεύεται η ρίψη μπαζών & σκουπιδιών”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΜΠΑΖΩΝ & ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ….”

Η Καλλικρατική δημοτική αρχή της Τριφυλίας συνεχίζει να παρανομεί εναποθέτοντας σκουπίδια στην περιοχή Αγροκηπίου Φιλιατρών, δημιουργώντας εκ νέου παράνομη χωματερή. Ταυτόχρονα, απειλεί με τιμωρία τους πολίτες που θα εναποθέσουν (φωτογραφία της 6-5-22).
“Συστημικός ναρκισισμός” ή πολιτικοδιοικητικός αυτισμός; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, λέει ο λαός. Οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές της νομιμότητας παραβιάζουν κατά συρροή τη νομιμότητα, απειλώντας συγχρόνως τους πολίτες με τιμωρία, εάν εφαρμόσουν ίδιες πρακτικές με τις δικές τους.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ σταμάτησαν την απόπειρα επαναλειτουργίας του αποκατεστημένου ΧΑΔΑ Φιλιατρών, που επιχείρησε να πράξει η παρούσα Καλλικρατική δημοτική αρχή. Τώρα θα κάνουμε το ίδιο για ότι αφορά την περιοχή Αγροκηπίου Φιλιατών (γηπέδων – ειδικού σχολείου). Διότι αυτό επιβάλλει το συμφέρον της πόλης. Επίσης, το συμφέρον της πόλης αντίκειται στη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), σε κάθε εδαφική περιοχή του πρώην Δήμου Φιλιατρών.
Ας σταματήσουμε επιτέλους στα Φιλιατρά, να βάζουμε τα χέρια μας και να βγάζουμε τα μάτια μας! Πλέον είναι ολοφάνερο ότι η επαναφορά στο αυτοδιοίκητο: Δήμος Φιλιατρών, είναι μονόδρομος!

Φιλιατρά, 9 Μάη 2022
Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Σχετικά Άρθρα

13 Σχόλια

  1. Θα συμφωνήσω σε πολλές από τις παρατηρήσεις. Θα διαφωνήσω όμως έντονα για τη θέση που παίρνετε για τη χωροθέτηση του ΣΜΑ. Όχι στη Δ.Ε.Φιλιτρών ,όχι στις Δ.Ε.Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας. Δεν προτείνετε όμως που πρέπει να πάει. Όπως εσείς υπερασπίζεστε τα συμφέροντα της πόλης σας το ίδιο οφείλουν κα κάνουν και οι άλλοι. Εδώ θα βρείτε σύμφωνο το” Δημοάρχοντα” όπως τον αποκαλείτε. Μήπως κ. Δήμαρχε καθυστερείτε εσκεμμένα τη δημιουργία του ΣΜΑ ; Γιατί άραγε;

  2. Προσυπογράφω φίλε απο αλλη ενότητα.
    Μερικές φορές ο Βασίλης για αλλους λόγους …τα παραλέει!

  3. Στο εύλογο και πολύ πρωτότυπο ρητορικό ερώτημα αγαπητέ Βασίλη “συστημικός ναρκισσισμός” ή πολιτικοδιοικητικός αυτισμός; η απάντηση θα μπορούσε να είναι φταίνε και τα δυο, γιατί και τα δυο χαρακτηρίζουν την Ελλάδα από την ίδρυσή της, και όχι αυτή καθ’ αυτή τη χώρα όσο τις αστικές πολιτικές με τους αστούς η μικροαστούς πολιτικούς της, εδώ λοιπόν γιατί θα πρέπει ο δήμος και ο δημοάρχοντας ν’ αποτελούν εξαίρεση; έτσι έχουν μάθει, έτσι τα βρήκαν, έτσι θα τα αφήσουν, εξάλλου από την δημαρχοντία του κου Λεβεντάκη περιμένουμε τη διαφορά; ε δεν νομίζω.

    Πάντα το εύκολο θύμα είναι ο λαός, στην περίπτωσή μας ο δημότης εύκολα μπαίνει στο στόχαστρο, εύκολα στοχοποιείτε και άλλο τόσο εύκολα τρομοκρατείτε, ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι στην μνημονική δεκαετία 2010-2020 αλλά ουσιαστικά μέχρι και σήμερα του “φόρτωσαν” πααααρα πολλά για να ξεπλύνουν δικές τους αμαρτίες.

  4. Γέρο Λαέρτη ολο λες ,λες,ολο αμπελοσοφίες και…
    Περίμενε λίγο θα φέρουμε τον Αμπράμοβιτς να μας κυβερνήσει.

    1. Εγώ φίλε Φιλιατρινέ δεν πίστεψα ποτέ σε “Αμπαραμοβιτς”, δεν έχω τέτοιες αυταπάτες, είδαμε πάντως και το δικό μας το τοπικό “ψευτό Αμπράμοβιτς” μια τρύπα στο νερό έχει κάνει, ένα λέω λοιπόν συντοπίτη, μην πιστεύεται πια σε σωτήρες αυτού του τύπου διότι αποδεδειγμένα είναι πολύ ικανοί για την τσέπη τους αλλά ανίκανοι να διαχειριστούν δημόσιους θώκους.

  5. Πλάκα πλάκα ο δικός μας κατι κάνει ..
    Τον δικό μας ομως σου δίνει το συστημα μας να τον ελεγχεις…
    Τους φίλους σου ομως τους ολιγάρχες..
    Αυτοί και αν τα δούλεψαν …

    1. Φίλε Φιλιατρινέ η επικοινωνία μαζί σου για κάποιο λόγο βγαίνει λίγο δύσκολα τουλάχιστον στο να συγχρονιστούμε για το τι ακριβός λέμε και τι θες να πεις, λόγω λοιπόν ότι υποψιάζομαι που το πας όμως σίγουρα έχεις χάσει βασικά ιστορικά επεισόδια και αυτό έχει σα συνέπεια η επικοινωνία να γίνει ακόμα ποιο δύσκολη και δυσνόητη, δες κανένα ντοκυματεράκι και πάλι εδώ ειμαστε δε χανόμαστε.

  6. Αυτο κάνω τώρα βλέπω κάτι για τα γκούλαγκ..
    Εσυ βάλε το έργο της ζωης…μπας και απαλλαγούμε απο τα μπάζα..
    Γιατί ο δικός ολιγάρχης νομίζω οτι δεν εχει τα νεφρά να τα βάλει με τη νομεκλατούρα των ΔΥ…

    1. Λυπάμαι αλλά συνεχίζω να μην μπορώ να σε παρακολουθήσω, πάντως ακόμα και έτσι χάρηκα που τα είπαμε.

  7. 👏👏👏και τα μπάζα απο τα τσιμέντα στις κερκίδες της πλατείας…
    Δυο πόρτες εχει η ζωή…
    Ψέμματα η πόρτα(λύση..) εχει δυο ζωές!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button