Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Ανυπότακτα Φιλιατρά: “Απαγορεύεται η ρίψη μπαζών & σκουπιδιών”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΜΠΑΖΩΝ & ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ….”

Η Καλλικρατική δημοτική αρχή της Τριφυλίας συνεχίζει να παρανομεί εναποθέτοντας σκουπίδια στην περιοχή Αγροκηπίου Φιλιατρών, δημιουργώντας εκ νέου παράνομη χωματερή. Ταυτόχρονα, απειλεί με τιμωρία τους πολίτες που θα εναποθέσουν (φωτογραφία της 6-5-22).
“Συστημικός ναρκισισμός” ή πολιτικοδιοικητικός αυτισμός; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, λέει ο λαός. Οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές της νομιμότητας παραβιάζουν κατά συρροή τη νομιμότητα, απειλώντας συγχρόνως τους πολίτες με τιμωρία, εάν εφαρμόσουν ίδιες πρακτικές με τις δικές τους.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ σταμάτησαν την απόπειρα επαναλειτουργίας του αποκατεστημένου ΧΑΔΑ Φιλιατρών, που επιχείρησε να πράξει η παρούσα Καλλικρατική δημοτική αρχή. Τώρα θα κάνουμε το ίδιο για ότι αφορά την περιοχή Αγροκηπίου Φιλιατών (γηπέδων – ειδικού σχολείου). Διότι αυτό επιβάλλει το συμφέρον της πόλης. Επίσης, το συμφέρον της πόλης αντίκειται στη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), σε κάθε εδαφική περιοχή του πρώην Δήμου Φιλιατρών.
Ας σταματήσουμε επιτέλους στα Φιλιατρά, να βάζουμε τα χέρια μας και να βγάζουμε τα μάτια μας! Πλέον είναι ολοφάνερο ότι η επαναφορά στο αυτοδιοίκητο: Δήμος Φιλιατρών, είναι μονόδρομος!

Φιλιατρά, 9 Μάη 2022
Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Exit mobile version