Τοπικά Νέα

“Ανυπότακτα Φιλιατρά”: Ερωτήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τη διάνοιξη δρόμου στην πόλη

Συνδημότες/σες, τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πόλη των Φιλιατρών, υπέβαλαν σήμερα (αρ. Πρωτ: 6909/9-6-2021) και σε πρώτο επίπεδο στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας τα παρακάτω ερωτήματα:

“Κατά τη διάνοιξη της οδού Βασιλέως Γεωργίου, από τη συμβολή με την οδό Ι. Λουρίδα στο ύψος του Γυμναστηρίου Πυθαγόρα Φαρμάκη, έως την οδό Βασιλέως Παύλου, ερωτάσθε εάν τηρούνται οι πολεοδομικές διατάξεις, αναφορικά με το σχέδιο πόλεως Φιλιατρών.
Επίσης ερωτάσθε, σύμφωνα με ποια μελέτη αποφασίστηκε να μπουν οι οικοδομικές και ρυμοτομικές γραμμές με τις οποίες υλοποιείται το έργο;
Απαντήστε μας μέσα στην προθεσμία που ορίζει ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας.”

Ο σκοπός που ετέθησαν τα προαναφερόμενα ερωτήματα έχει να κάνει με την τήρηση της νομιμότητας, διότι η νομιμότητα είναι αφετηρία ανάπτυξης για τη ρημαγμένη πόλη.

Σας ενημερώνουμε ότι σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου μας με τίπλο “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ” την οδό Βασιλέως Γεωργίου την αποκαλέσαμε ως οδό Σωτηροπούλου. Αυτό δεν έγινε τυχαία, έγινε διότι στην οικία του πρώην Πρωθυπουργού Σωτηρόπουλου (επί της Πλατείας Καποδιστρίου κι αφετηρία αυτής της οδού) υπάρχει οδοσήμανση: οδός Σωτηροπούλου.

Η όλη ενέργεια των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ γίνεται ώστε να υπάρχει ένα αίσθημα ισονομίας. Την παράβαση των νόμων την πραγματώνουν οι ισχυροί και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, σ΄ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για την πόλη και την πατρίδα, προσπαθούν να το σταματήσουν.
.

Φιλιατρά, 9 Ιούνη 2021 Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος
Φιλιατρών

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Νομίζω ότι η πιο επίκαιρη ερώτηση που θα έπρεπε να κάνετε σε όλους τους Δημάρχους της Τριφυλίας και των Φιλιατρών είναι γιατί μια απόφαση , 20 ετών και βάλε, ΠΟΤΈ δεν υλοποιήθηκε και είχε ως αποτελέσμα την διαχρονική ταλαιπωρία της συγκοινωνίας και την εξυπηρέτησης των πεζών. Αμα αρχίσουμε και συζητάμε τα τυπικά της υπόθεσης θα πρέπει στο τέλος να ξυλώσουμε όλη την υποδομή του κράτους. Οπότε αφήστε τις σαχλαμάρες και ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά θέματα. Αμα θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση, να την κάνετε επί ουσιαστικών και χειροπιαστών θεμάτων. Αφήστε τις τυπικούρες και τα προσχήματα, γιατι τα φαγαμε στη μάπα και ιδού τα αποτελέσματα.

    1. Για ποιες υποδομές του κράτους μιλάτε ακριβώς, γι’ αυτές τις υποδομές που κάποιοι τις έχουν γράψει εδώ και δεκαετίες εκεί που δεν πιάνει μελάνι;

      Είναι αυτές οι υποδομές όπως πχ στο Μάτι της Αττικής με τις τραγικές συνέπειες πριν από δυο χρόνια; είναι αυτές οι υποδομές που έχουν μπαζώσει ρέματα; που έχουν κλείσει και χτίσει παράνομα αιγιαλούς; που έχουν ξεχερσώσει δάση και έχουν χτιστεί ωραιότατες βιλίτσες; είναι αυτές οι υποδομές της αντιπαροχής που κατάντησαν την Αθήνα τη πιο άσκημη πόλη της Ευρώπης; γι αυτές τις υποδομές μιλάτε;

      Προφανώς και δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε μπανανία της Ευρώπης γιατί κάποιοι με τη δική σας λογική απέφευγαν το “τυπικό της υπόθεσης”, τα Φιλιατρά δεν ανήκουν μόνο σε μας, ανήκουν και στις επόμενες γενιές που έρχονται, γιατί έχουν παρελθόν, παρόν, και καποιοι ευτυχώς παλεύουν και για μέλλον.

      Τ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ έχουν αυτό το χρέος και μέχρι τώρα μπορεί να μην αρέσει, μπορεί να φέρνει σε δύσκολη θέση κάποιους, αλλά επιτελούν το έργο τους με δύναμη και συνέπεια.

  2. Ανυποτακτα φιλιατρα……και μπλε γαλαζοπτερες φαλαινες, ολο φανφαρες ξυλινοι λογοι και αερολογιες , μιλατε μονο για να αποδειξετε οτι υπαρχετε με το ιδιο λεξιλογιο εδω και 75 χρονια και εαν σας μιλησουν με αποδειξεις και πραγματιστικα γεγονοτα και σας φερουν σε δυσκολη θεση επιτιθεστε σαν ακραιοι φασιστες σαν αγρια ζωα διοτι το μονο που επιθυμειτε ειναι να παρουμε τα οπλα και να σκοτωθουμε μεταξυ μας, ειστε ενα τιποτα του παρελθοντος Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ χωρις να ξεχνα το παρελθον σιγουρα και δεν θελει να ξαναζησει σκοτεινες αιματηρες μερες και χρονια ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ χωρις στην ουσια να νοιαζεστε για τιποτα παρα μονο για την ισχνη διατηρηση σας στην επιφανεια, κομμουνιστες. αναρχικοι .παρακρατικοι ,και οτι αλλο περισευει απο σκουπιδια σε αυτην την κοινωνια αυτοι ειστε. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ.

  3. Ο σκοπός που ετέθησαν τα προαναφερόμενα ερωτήματα έχει να κάνει με την τήρηση της……. νομιμότητας…….., διότι η νομιμότητα είναι αφετηρία ανάπτυξης για τη ρημαγμένη πόλη.

    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ποσο υποκριτες και φαρισαιοι εκτος των αλλων ειστε τελικα?

  4. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι τα έχεις λίγο μπερδεμένα μέσα σου με κομμουνιστές, αναρχικούς, παρακρατικούς, χαχχαααχα! δικαίωμά σου και η άποψη και το σχόλιο σου, όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι στα “συλλαλητήρια” που φωνάζουν ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ σίγουρα ούτε από χιλιόμετρα δεν τα ‘χεις δει, πιθανόν να στα έχουν περιγράψει και το χειρότερο; να έχεις ακούσει διάφορα από τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ με την Κοσιώνη, αλλά μην πιστεύεις ότι βλέπεις και ότι ακούς.

  5. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΕΣ;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button