Τεχνολογία

Αν θέλετε πραγματικό προσομοιωτή ράλι, σας χωρίζουν μόλις… 44.000 ευρώ

Δεν πρόκειται για παιδικό παιχνίδι, αλλά για κατασκευή επαγγελματικών προδιαγραφών

Η αγωνιστική οδήγηση είναι ένα ακριβό σπορ και κατά καιρούς επικίνδυνο. Ενώ το CXC Motion Pro II Racing Simulator είναι όσο πιο κοντά παίρνει στην αυθεντική εμπειρία, χωρίς να πρέπει να εγκαταλείψεις την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Εδώ δεν μιλάμε για παιδικό παιχνίδι, αλλά για προσομοιωτή επαγγελματικών προδιαγραφών, ένα μηχάνημα 220 κιλών με τεχνολογία κίνησης, 5.1 surround ηχοσύστημα 1.500W, αγωνιστικό κάθισμα Sparco με ζώνη τεσσάρων σημείων, αλλά και αγωνιστικά πεντάλ και τιμόνι!

Κι ενώ το απλό μοντέλο βγαίνει με μία οθόνη, το σύστημα σηκώνει μέχρι και τρεις, παρέχοντας χορταστικές ματιές και ασύγκριτες εμπειρίες.  Ακόμα και το σύστημα εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift VR υποστηρίζει, αλλά και προσομοιωτή αέρα για ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια.

Το Racing Simulator της CXC είναι πράγματι ο μόνος επαγγελματικός προσομοιωτής ράλι για οικιακή χρήση. Είναι καμωμένος στο χέρι κατόπιν παραγγελίας και αποτελεί ό,τι πιο τεχνολογικά προωθημένο έχει να επιδείξει η αγορά για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης και του gaming.

Οι τιμές του αμερικανικού αυτού προϊόντος ξεκινούν από τις 44.000 ευρώ…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button