Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Αξιοπρεπέστατη παρουσία στις εκδηλώσεις της Εξόδου του Μεσολογγίου για την Φιλαρμονική των Γαργαλιάνων! [εικόνες]

 

main


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Φιλαρμονική των Γαργαλιάνων ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και έλαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εξόδου του Μεσολογγίου οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο την παραμονή και ανήμερα της Κυριακής των Βαϊων.

Εκτός από τη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων, το Δήμο Τριφυλίας εκπροσώπησε και Φιλαρμονική της Κυπαρισσίας όπου με την αξιοπρεπή τους παρουσία απέσπασαν τα συγχαρητήρια πολλών παρευρισκόμενων και Αρχιμουσικών από άλλες Φιλαρμονικές της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Γαργαλιάνων αναφέρει τα εξής:

Είμαστε πολύ υπερήφανοι και συγκινημένοι που για τρίτη χρονιά καταφέραμε να εκπροσωπήσουμε την πόλη μας στις εορταστικές εκδηλώσεις Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Τριφυλίας που κάλυψε τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς μας αλλά και εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε μουσικά και εμφανισιακά να είμαστε άρτιοι και αξιοπρεπείς. Ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μας φιλοξένησε με πολύ αγάπη και σεβασμό και ευχόμαστε να είμαστε πάντοτε παρόντες και συνεπείς σε τόσο αξιόλογες και ιστορικές για τον πολιτισμό μας εκδηλώσεις. Ξεχωριστή για εμάς ήταν η παρουσία των μικρών μουσικών και μελών της φιλαρμονικής μας των οποίων το ήθος και η συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και κατά τη διάρκεια της λιτανείας ήταν υποδειγματική. Ευχαριστούμε τις οικογένειες όλων των μαθητών που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και τους συγχαίρουμε για το ήθος και τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους. Ο Αρχιμουσικός μας κ. Σωτήρης Αλεξόπουλος ήταν άψογος τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και στη γενικότερη οργάνωση και συντονισμό μας κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών μας. Ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς μας για την προσφορά τους, την προθυμία και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε πως και στο μέλλον θα είμαστε παρόντες σε τόσο αξιόλογες εκδηλώσεις.
Για το Σύλλογο Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων – Φώτης Παναγιωτόπουλος

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button