Εκλογές 2019

Απάντηση Ανδρέα Ματθιουδάκη στον υποψ. Τοπικό Σύμβουλο Γαργαλιάνων Β. Αγγελόπουλο

Η απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Γαργαλιάνων στον υποψήφιο τοπικό Σύμβουλο Γαργαλιάνων Βασίλη Αγγελόπουλο, έπειτα από άρθρο του δεύτερου στο Gargalianoionline.

Στην απάντησή του ο κ. Ματθιουδάκης αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σχετικά με το πρόσφατο άρθρο, του υποψηφίου του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” και σεβόμενοι την διαφορετική άποψη, αλλά κυρίως σεβόμενοι την αλήθεια, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:
Το έτος 2019 έχει έντονα τα χαρακτηριστικά εκλογικών αναμετρήσεων, που εικάζεται ότι θα φέρουν αλλαγές και ανατροπές, αλλά και ελπίδες. Η αγάπη μας γι αυτόν τον τόπο, είναι τρόπος ζωής. Διότι εδώ γεννηθήκαμε, εδώ πήγαμε σχολείο ,εδώ συσχετιστήκαμε , εδώ δημιουργήσαμε τις οικογένειές μας, εδώ δραστηριοποιηθήκαμε επαγγελματικά και συνεχίζουμε σε πείσμα του γκρίζου και με θετική ενέργεια, να ξεδιπλώνουμε τις ανάσες της ζωής μας. Δεν θα διολισθήσουμε σε επιθετικούς λόγους και σε ανούσιες κίτρινες αντιπαραθέσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Θα επικεντρωθούμε στον άνθρωπο και στο κοινό καλό αυτού του τόπου, χωρίς ιδιοτέλεια και εγωισμούς. Εκεί όμως που χρήζει, οφείλουμε να δώσουμε απαντήσεις, για να μπορεί ο κάθε αναγνώστης να κατανοήσει την αλήθεια. Για το εάν πέτυχε ή όχι το σημερινό τοπικό συμβούλιο να ανταπεξέλθει, στα αναλογούντα καθήκοντα του, αυτό θα κριθεί από τους δημότες των Γαργαλιάνων. Εάν όντως λοιπόν ο κύριος Αγγελόπουλος θεωρεί ότι απέτυχε, η κριτική είναι καλοδεχούμενη και υπό κρίση και διαβούλευση για να γίνουμε καλύτεροι. Όταν όμως αναφέρει ότι “κατά γενική ομολογία” επήλθε αποτυχία, κακοδιαχείριση, υποκρισία, ασέβεια και χειραφέτηση, θεωρούμε ότι οι σκοποί αυτών των εκφράσεων είναι άκρως παραπλανητικοί. Εάν οι απόψεις αυτές είναι δικές του τις σεβόμαστε, αλλά στο συγκεκριμένο κείμενο επικαλείται την “γενική ομολογία”, ως εκπρόσωπος των “όλων”. Αγαπητοί συμπολίτες, αισθανόμαστε όλοι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σίγουρα δεν είναι η καλύτερη , μολονότι όλοι μας θα το θέλαμε. Ο προσανατολισμός μας είναι σαφής. Πασχίζουμε πάντα για το καλύτερο. Στοχεύουμε πάντα ψηλά και δεν εφησυχάζουμε. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Ζωή χωρίς πρόοδο και εξέλιξη δεν υπάρχει. Δεν θα διολισθήσουμε σε αντιπαραθέσεις για την θέση των κάδων σκουπιδιών, που κάποιοι θέλουν να γίνουν αόρατοι. Στοχεύουμε στην τεχνογνωσία ειδικών περιβαλλοντολόγων και κατάλληλων μελετών, αφήνοντας εκτός τις προσωπικές μας επιθυμίες να μην υπάρχουν κάδοι μπροστά στα καταστήματα μας, αλλά οπουδήποτε αλλού. Η ιστορία, το παρόν, αλλά και δυστυχώς το μέλλον, μας δείχνουν ότι πολλοί επιλέγουν την ενασχόληση με τα κοινά, με ιδιοτελείς σκοπούς και προσωπικά οράματα και φιλοδοξίες, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους. Βλέπουμε γύρω μας συνδυασμούς και συνέργιες υποψηφίων που “κατά γενική ομολογία” όπως λέγεται τελευταία, είναι αμφιβόλου ηθικής και ποιότητας. Όλες οι απόψεις και οι τάσεις όμως είναι σεβαστές, αποδεκτές και υπό κρίση. Άλλωστε αυτή είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Καλό θα ήταν όμως πριν κατέβουμε σε μία πολιτική σκηνή, να κοιτάξουμε όλοι μας το πρόσωπο μας στο καθρέφτη. Εμείς θα πασχίσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Κι αν κάποιοι άνθρωποι, πολλοί η λίγοι στο διάβα της ζωής μας, μας απογοητεύουν , δεν τους ενοχοποιούμε, ας προσπαθήσουμε εμείς να είμαστε καλύτεροι, να ανταποκριθούμε περισσότερο στις απαιτήσεις των καιρών. Ας κάνουμε εμείς σωστότερες επιλογές κι αισιοδοξούμε αύριο τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Ψήφος εμπιστοσύνης, ελπίδας και αλήθειας.
Με εκτίμηση
Πρόεδρος Δ.Κ Γαργαλιάνων
Εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό <<Πολίτες σε Δράση Πόλη να Ζεις>>

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Θέλετε να μας πείτε δηλαδη ότι όλα αυτά που αναφέρονται στην δημοσίευση του κύριου Αγγελόπουλου είναι ψέματα ;;; Προσπαθείτε ακόμα και τελευταία στιγμή να δημιουργήσετε εντυπώσεις, ότι και να πείτε οι γαργαλιανιωτες βλέπουν και ζουν στον τόπο αυτό και μπορούν να κρίνουν μόνοι τους και αυτό θα το δείτε την Κυριακή όταν θα μας κουνατε το μαντήλι.

  2. Βρε Ματθιουδακη επειδη υποτιμάς την νοημοσυνη μας κι εχεις βαλθει να μας τρελανεις ολους, καθε φορα που θα βαζεις καποιον να σου γραφει κειμενο(γιατι αμφιβαλουμε αν τα γραφεις εσυ!) ορισμενοι κατοικοι της οδου Μ. Αλεξάνδρου θα συνεχιζουμε να σου θετουμε ερωτηματα. Οι επιστολες που παρελαβες εφτασαν ποτε στο δημοτικο συμβουλιο ή οχι; Καλεστηκαν ποτε οι πολιτες να συζητησουν το θεμα στο δημοτικο συμβουλιο ή οχι; Πήραμε ποτε απαντησεις ή οχι; Επαιζες επι 4 χρονια μαζι μας την κολοκυθια ή οχι; Τα προβληματα ειναι πολλα γιατι σιγουρα εχεις κοροϊδέψει κι αλλους και απλα θετουμε ερωτηματα για ενα θεμα που γνωριζουμε καλυτερα, για να μη λες οτι λεμε λογια του αερα. Ελα μια βολτα απο την οδό να κανεις τον απολογισμο σου, να δεις το κατεστραμενο πεζοδρομιο αλλα και τις φθορες στους τοιχους των σπιτιων απο τ αυτοκινητα που ανεβαινουν πανω σ’αυτο. Οποτε οι εκφράσεις αποτυχια, κακοδιαχειριση, υποκρισία και ασέβεια δεν ειναι καθολου παραπλανητικες αλλα η αληθεια. Αν ήσουν οντως υπευθυνος θα εκανες τον απολογισμο σου και θ’ αφηνες αλλους πιο σοβαρους ν’αχοληθουν μ’ αυτα τα θεματα. Εμεις θελουμε αληθειες και μονο!! Καλη σας μερα.

  3. Δηλαδη ειλικρινα αυτο το αγορι καθε φορα καταφερνει να μας εκπλησσει με την ευφραδεια λογου προφορικου και γραπτου βεβαια που θα μπορουσε τουλαχιστον με τετοιες δυνατοτητες να πρωτοστατησει στην πλανοδια πωληση πεπονιου και πατατας στις ελληνικες πλατειες και οχι μονο.
    Αγαπητε ακομη μια φορα μειωνεις την νοημοσυνη μας και το επιπεδο σου με απαντησεις και επιστολες που πραγματικα μας αφηνουν με το χαλικι στην εξωπορτα (μεχρι εκει εφτασε). Λοιπον μαθε να λες καμια αληθεια και αντι να ταζεις για τα επομενα χρονια πεσμας το εργο σου και ισως να σου ριξω μια ψηφο στις επομενες εκλογες…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ….
    ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΕΠΟΝΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ…
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ….
    ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΑΛΙΚΙ Ή ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button