Τοπικά Νέα

Απάντηση Λεβεντάκη στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο αναφορικά με το επικείμενο “λουκέτο” στο Κ.Υ. Φιλιατρών

Αγαπητοί συνδημότες του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Πριν από λίγη ώρα ο Διευθυντής του Κ.Υ. Φιλιατρών, κύριος Δημήτριος Σωτηρόπουλος, με δήλωσή του διέψευσε την πληροφορία που είχα και που είναι κοινό μυστικό στην πόλη των Φιλιατρών, σχετικά με το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας.

Γνωρίζοντας όμως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που μια τέτοια πληροφορία αναστατώνει την πόλη των Φιλιατρών και τους κατοίκους της και έχοντας υπ’ όψιν μου την από (23.06.2016) δημοσίευση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online με τίτλο “Υποβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών” και την από (20.07.2017) δημοσίευση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online με τίτλο “Ανησυχία για το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών” όφειλα, ως αυριανός Δήμαρχος Τριφυλίας, να ενημερώσω και να προστατεύσω τους πολίτες των Φιλιατρών, από ένα τέτοιο δυσάρεστο, για την πόλη τους γεγονός.

Επίσης, σήμερα συζητήθηκε έντονα στην πόλη των Φιλιατρών, η οριστική μετάθεση στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ιατρού που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, και εάν δεν είναι έτσι, ας το διαψεύσει ο αρμόδιος φορέας.

Μην ξεχνάμε όμως, ότι κατά τον ίδιο περίπου τρόπο και εν μία νυκτί, έκλεισε το Α.Τ. Φιλιατρών, χωρίς κανένας να προλάβει να μεριμνήσει έγκαιρα.

Σήμερα δε, έκλεισε οριστικά και η Εθνική Τράπεζα, παρ’ όλο που είχε δημοσιευθεί επίσημα, πως θα λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα.

Αντίστοιχες διαβεβαιώσεις προς τους πολίτες των Φιλιατρών, υπήρξαν στο παρελθόν για το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, για την έδρα του Δήμου Τριφυλίας (ότι δεν θα αλλάξει), καθώς και για τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες, που τελικά έκλεισαν.

Με την ευχή λοιπόν, να βγει αληθινός ο κ. Σωτηρόπουλος, δηλώνω ότι θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους πολίτες των Φιλιατρών, για την αναστάτωση την οποία εγώ ο ίδιος τους δημιούργησα, σε περίπτωση που αποδειχθεί στο μέλλον ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εγώ όμως να ξέρετε, πάντα θα βρίσκομαι ένα βήμα πριν τα γεγονότα και να το καταλάβουν όλοι αυτό, γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός: “όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι” και θα προστατεύω, με κάθε τρόπο, τα συμφέροντα των πολιτών του Δήμου Τριφυλίας.

Φιλιατρά 07.06.2019
Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button