Τοπικά Νέα

Απάντηση Μερκούρη σε Λεβεντάκη

Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Τριφυλίας Γιάννη Μερκούρη

Κύριε Δήμαρχε

Χαίρομαι γιατί με επιβεβαιώνετε και ταυτόχρονα λυπάμαι που ομολογήσατε ότι κάνετε έργα με προφορικές εντολές.

Εμείς και βέβαια κάναμε πολλά, αυτά που σας παραδώσαμε και εσείς δε μπορείτε να τα διαχειριστείτε και κινδυνεύουν να οδηγηθούν στα βράχια. Ενδεικτικά, αν και είναι κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια, θα αναφέρω: Άνω πόλη Κυπαρισσίας, κολυμβητήριο Κυπαρισσίας, OPEN MALL Κυπαρισσίας, ταρτάν γηπέδου Φιλιατρών, πρόγραμμα LEADER για τη Δεκατεσσάρων Φιλιατρών κ.α.

Και μιας και μιλάτε για έργα για ενημερώστε τους δημότες για πόσα συμβασιοποιημένα έργα έχουν κατατεθεί στο Δήμο αιτήσεις για διάλυση των συμβάσεων. Και όλα αυτά επί των ημερών σας. Αναγγέλλετε τώρα, λίγο όψιμα, τη μεταστέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μετά την κατακραυγή της κοινωνίας της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής (Αυλώνος, Αετού, Τριπύλης ). Αναγκάζετε τους κατοίκους να διανύουν απόσταση εκατό χιλιομέτρων, διότι τόση είναι η διπλή διαδρομή, να επισκεφτούν τη ΔΕΥΑΤ για τις υποχρεώσεις τους.

Συμμερίζομαι τους λόγους που επικαλείστε για την μεταστέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά αυτό Κε Δήμαρχε δεν προέκυψε τώρα, δεν αντισταθμίζει και δεν απαλύνει την ταλαιπωρία των δημοτών. Όσο για το άνοιγμα ταμείων της ΔΕΥΑΤ μπορείτε να το κάνετε τώρα με την υφιστάμενη κατάσταση. Γιατί δεν αναφέρεστε και στο Κοπανάκι που και εκεί λειτούργησε ταμείο;

Δεν θεωρώ πρέπον να σας θυμίσω τι έχετε πει κατά διαστήματα για τους υπαλλήλους της Τ.Υ και για το που θα τους στείλετε (Τρίπολη, Καρδίτσα…).Και αυτούς να φέρετε στην Κυπαρισσία, δεν ξέρω πόσοι θα έχουν μείνει μέχρι τότε, δόξα το Θεό, έχουμε χώρους να τους στεγάσουμε. Εξ άλλου εσείς δεν τη χρειάζεστε την Τ.Υ, κάνετε τα έργα, για τα οποία και επαίρεστε, χωρίς τους μηχανικούς.

Κλείνοντας τη σύντομη απάντησή μου σας παρακαλώ να καταλάβετε ότι είστε δημόσιο πρόσωπο και θα δεχθείτε και κριτική, όπως και εσείς κάνετε για τους πολιτικούς σας αντιπάλους και μάλιστα με απρεπείς εκφράσεις. Μπορώ να σας πω ότι πολλές φορές, ενδεχομένως, να αντιμετωπίσετε και άδικη κριτική. Αν όντως σας ενοχλεί η κριτική δεν έχετε παρά να σεβαστείτε τα θεσμοθετημένα όργανα του Δήμου και να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια συνεργασίας με τις υπηρεσίες του Δήμου και τις Δημοτικές παρατάξεις. Αυτόν τον τόπο δεν τον αγαπάτε μόνο εσείς.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Τι ψάχνεις να βρεις ρε Μερκούρη;;Μας κάνεις πλάκα και εσύ;Ο λαός ψήφισε!! Τους όμοιους του! Ότι μας βρει μας βρήκε!Οι άνθρωποι έχασαν έτοιμα έργα!Τι άλλο ψάχνεις τώρα!!

  2. Παιδάκια καλημέρα!!Θα μας ενημερώσει κάποιος τι γίνεται με τον Βιολογικό των Γαργαλιάνων;; Γιατί μάλλον χάθηκε και αυτό το έργο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button