Αθλητικά

Απίστευτες εικόνες στο NBA: Άγριο ξύλο με πέντε αποβολές στο Τίμπεργουλβς-Μάτζικ

Ακραίες καταστάσεις επικράτησαν στη Μινεσότα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Τίμπεργουλβς με τους Μάτζικ για το NBA, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Οι μπουνιές έπεφταν… βροχή στο Target Center, με τον χαμό να ξεκινάει από τον Όστιν Ρίβερς. Ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς φέρεται να είπε κάτι στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με τον Μο Μπάμπα να σηκώνεται και να τον γρονθοκοπεί!

Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τις μπουνιές και τις σπρωξιές να συνθέτουν το εκρηκτικό σκηνικό στο παρκέ του Target Center. Οι πάγκοι των δυο ομάδων μπήκαν μέσα, το ματς πήγε να τιναχτεί στον αέρα, με τους διαιτητές να προχωρούν στην αποβολή πέντε παικτών.

Συγκεκριμένα, τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήραν οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, Μο Μπάμπα και Όστιν Ρίβερς, αλλά και οι Τζέιλεν Σαγκς (Μάτζικ), Τζέιντε ΜακΝτάνιελς (Τίμπεργουλβς) και Τορίν Πρινς (Τίμπεργουλβς).

Για την ιστορία, οι Μάτζικ επικράτησαν με 127-100 των γηπεδούχων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button