Ελλάδα

Απίστευτη ανατροπή στην απόπειρα βιασμού του Γκύζη: Το σκηνοθέτησε για να αναβάλλει το γάμο της!

Απίστευτη τροπή παίρνει η ιστορία με την απόπειρα βιασμού της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου στου Γκύζη. Όπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή κοπέλα σκηνοθέτησε την ιστορία για να αναβάλλει το γάμο της με δάσκαλο πολεμικών τεχνών.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η νεαρή κοπέλα λύγισε μπροστά στην πίεση των αστυνομικών, που είχαν εντοπίσει σοβαρά κενά στην κατάθεσή της, με αποτέλεσμα να παραδεχτεί το ψέμα της. Στη συμπληρωματική της κατάθεση, παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε αλλοδαπός δράστης, ούτε συνεργός του, και πως έπλασε την ιστορία και ότι αυτοτραυματίστηκε με σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.

Η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι για την απόπειρα βιασμού είχε εκδώσει ανακοίνωση και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, βάλλοντας κατά των Αρχών για την ελλιπή αστυνόμευση σε περιοχές του κέντρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button