Κόσμος

Απίστευτο: Δήμαρχος έστειλε το χάρτινο ομοίωμα του σε εκδήλωση που δεν μπορούσε να παραστεί!

Πως λέγαμε κάποτε «βουλευτής Καλοχαιρέτας», έτσι θα μπορούμε να πούμε για τον δήμαρχο Μοιζές Αγκουιλάρ, της πόλης Πιτσουκλάο στην επαρχία Τσιάπας του Μεξικό, «Δήμαρχος Καλοχαιρέτας». Και αυτό επειδή δεν προλάβαινε να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση στο δήμο του, αποφάσισε να στείλει στη θέση του ένα ομοίωμα του χάρτινο με ανθρώπινες διαστάσεις και τη φωτογραφία του. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης φωτογραφήθηκαν μαζί με το ομοίωμα σαν να ήταν ο ίδιος ο Μοιζές. Το χαρτόνι απεικονίζει τον δήμαρχο να είναι όρθιος και να έχει ψηλά τη δεξιά γροθιά του.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστησαν πάρτι μετά από το περιστατικό αυτό και άρχισαν να επικρίνουν τον δήμαρχο.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημαρχίας είπε πως οι επικριτές καλό θα είναι να θυμούνται όχι το χάρτινο ομοίωμα, αλλά το έργο που έχει αφήσει πίσω του ο Μοιζές κυρίως στον τομέα της υγείας.

Ο Δήμαρχος της Πιτσουκλάο δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα αποσύρει το ομοίωμα του ή εάν το διατηρήσει για να πηγαίνει στη θέση του σε εκδηλώσεις όταν εκείνος δεν μπορεί να παρευρίσκεται.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button