Πελοπόννησος

Απίστευτο και όμως… Ελληνικό: Λειτουργεί υποκατάστημα τράπεζας σε νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού στην Πελοπόννησο!

Τράπεζα… μέσα σε Νοσοκομείο! Συνέβη και αυτό!

Ενώ ζούμε σε εποχή καραντίνας, η Τράπεζα Πειραιώς κλείνει το υποκατάστημά της στο Πανεπιστήμιο Πατρών που εξυπηρετούσε εκατοντάδες κόσμου της περιοχής και αφήνει ανοιχτό τον γκισέ που στεγάζεται… μέσα στο Νοσοκομείο Ρίου.

Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική. Μεγάλοι άνθρωποι περίμεναν πάνω από δύο ώρες για να εξυπηρετηθούν. Είναι η μόνη τράπεζα που έχει μείνει ανοιχτή στο Ρίο. Το Νοσοκομείο είναι κέντρο αναφοράς του ιού και επικρατούν τέτοιες συνθήκες…..! Αλήθεια ποιος επιτρέπει σε μία τράπεζα να λειτουργεί μέσα σε ένα Νοσοκομείο αναφοράς εν μέσω πανδημίας; Θα πρέπει να τονιστεί πως για να εισέλθει κάποιος στο Νοσοκομείο, ακόμη και για να δει ασθενή του περνά από… “ιερά εξέταση”! Αλλά για να λειτουργεί η Τράπεζα…

Μάλιστα το θέμα ανέδειξαν πρόσφατα οι δύο βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ.

Βολές κατά της Τράπεζας Πειραιώς, με αφορμή το κλείσιμο υποκαταστημάτων στην περιοχή, εξαπολύουν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

Όπως αναφέρουν η τράπεζα αποφασίζει να κλείσει χωρίς αποχρώντα λόγο το κατάστημά της στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, το οποίο  εξυπηρετεί όλο τον πρώην Δήμο Ρίου, αναγκάζοντας τους πελάτες της να οδηγούνται για συναλλαγές στο ισόγειο του Περιφερειακού Νοσοκομείου (Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό), με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο χώρος που λειτουργεί τώρα το συγκεκριμένο κατάστημα, στο Πανεπιστήμιο («Πάρκο της Ειρήνης») εκτός από την πολύ καλή λειτουργικότητά του, λόγω του μεγέθους του χώρου στάθμευσης, τους στεγασμένους εξωτερικούς χώρους αναμονής, κ.λ.π. τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, που απαιτούνται για τον κορωνοϊό covid-19.

«Τα πιστωτικά ιδρύματα δεν εξαιρούνται από τον καθοριστικό ρόλο που οφείλουν να διαδραματίσουν σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, ούτε είναι άμοιρα κριτικής και στενής παρακολούθησης των πεπραγμένων τους», καταλή

 

 

[πηγή]

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Αυτό το “άπλετος” πχιά, που λέει και διαφήμιση, μας έχει ζαλίσει!
    Είναι δόκιμος όρος, επί φωτισμού ΚΑΙ ΟΧΙ για ΟΛΑ, χώρος, χρόνος κλπ!
    Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button