Κόσμος

Απίστευτο περιστατικό: Ξεφόρτωσε με τρέιλερ 80.000 κέρματα στην αυλή της πρώην γυναίκας του

Η Avery Sanford, από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, δεν είχε δει τον μπαμπά της εδώ και χρόνια.

Και όταν τον είδε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Ο αποξενωμένος πατέρας έφτασε λοιπόν μια μέρα στο σπίτι που ζούσε η πρώην γυναίκα και οι κόρες του και ξεφόρτωσε με τρέιλερ στην αυλή την τελευταία δόση της υποχρέωσής του για την οικονομική στήριξη των παιδιών του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, άδειασε 80.000 σεντς στο γκαζόν τους!

Η κόρη δήλωσε στον σταθμό News 6: «Έγινα μόλις 18 ετών. Όταν ήμουν στη μέση του μαθήματος, ήρθε ο μπαμπάς μου. Είχε νοικιάσει ένα τρέιλερ».

Ο οποίος «σταμάτησε μπροστά από το σπίτι και άρχισε να ανασηκώνει το τρέιλερ, αδειάζοντας όλα τα σεντς στο γκαζόν. Και η μαμά μου βγήκε και είπε ‘‘τι πετάς στην αυλή μου;’’. Δεν ήξερε ποιος ήταν, ώσπου φώναξε ‘‘είναι η τελευταία διατροφή’’».

Αντί να θυμώσει με την κίνηση του πατέρα της, η έφηβη αποφάσισε να δώσει τα λεφτά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Δεν ήταν μόνο τη μαμά μου αυτή που προσπαθούσε να ντροπιάσει, αλλά και εμένα και την αδερφή μου, και είναι πολύ άσχημο που δεν το σκέφτηκε αυτό πριν κάνει ό,τι έκανε. Δωρίζοντας αυτά τα λεφτά σε μητέρες και παιδιά σε ανάγκη, νιώθω πως έτσι θα αλλάξει αυτή η κατάσταση σε κάτι θετικό. Μπορείς να μάθεις από αυτό».

Ο πατέρας είπε απλώς στο δίκτυο πως ενέργησε έτσι γιατί χρωστούσε τόσα χρόνια τη διατροφή και δεν ένιωθε καλά, αποκαλύπτοντας πως το τελευταίο που θα ήθελε ήταν να απομακρύνει ακόμα περισσότερο τα παιδιά του…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button