ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Απαιτούνται (νέες) παρεμβάσεις στο κτήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων [εικόνες]

Οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στην τωρινή εργολαβία

Σήμερα το πρωί χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, δίνοντας την έναρξη για τη νέα σχολική χρονιά. Βρεθήκαμε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων για να καταγράψουμε τον αγιασμό, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε κάποιες αναγκαίες παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Να σημειωθέι πως, στην τωρινή εργολαβία έχουν γίνει έως τώρα οι εργασίες για την κατασκευή δικτύου συλλογής – απορροής ομβρίων του προαυλίου χώρου, η επισκευή του δαπέδου με επίστρωση ασφαλτοτάπητα και η επισκευή των όψεων του κτιρίου (σε δύο πλευρές). Δεν έχουν γίνει ακόμη οι εργασίες που αφορούν την κατασκευής γηπέδων πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης (το δάπεδο των γηπέδων κατασκευαστεί με ελαστικό συνθετικό χλοοτάπητα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ), η κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του σχολείου, καθώς και η στεγανοποίηση του δώματος.

Δείτε τις εικόνες:

Υγρασία στον τοίχο που συνοδεύεται από μούχλα στο εσωτερικό του κτηρίου.

Οι τουαλέτες τόσο στο ισόγειο του κτηρίου όσο και τον πρώτο όροφο είναι σε πολύ κακή κατάσταση -όχι από άποψη καθαριότητας- με ρωγμές και σκασίματα.

Όσον αφορά την εξωτερική τοιχοποιία, σύμφωνα με τα όσα μας ανέφεραν γονείς, η τωρινή εργολαβία δεν περιλαμβάνει την επισκευή της συγκεκριμένης επιφάνειας του κτηρίου.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει την εγ-κατάσταση των υδραυλικών…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button