Κόσμος

Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Άγριο έγκλημα στη Νέα Υόρκη

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης που κλήθηκαν να ελέγξουν ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα αποκεφαλισμένη, ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονημένο και έναν άντρα κρεμασμένο, ο οποίος ήταν ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του δολοφονημένου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τις αρχές η νεκρή ήταν η 46χρονη Τζένιφερ Σλέχτ, με την κόρη της Αμπαϊνές Σλεχτ Τέντλα και ο δράστης και αυτόχειρας ήταν ο 46χρονος Γιόναθαν Τέντλα.

Η δολοφονία είχε γίνει λίγες ώρες πριν η γυναίκα προσφύγει στο δικαστήριο ζητώντας προστασία από τον σύζυγό της.

Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε στην New York Daily News ότι ο γάμος της κόρης του ήταν προβληματικός και ότι ο γαμπρός του είχε απειλήσει να τους σκοτώσει όλους αν εκείνη του έδινε διαζύγιο.

Ο πατέρας αναφέρει πως η 46χρονη βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος με το κεφάλι της ακουμπισμένο στην αγκαλιά της ενώ το 5χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Την αστυνομία κάλεσε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας ανήσυχος γιατί αυτή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Η Τζένιφερ είχε συναντήσει τον σύζυγός της, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αιθιοπία, στο πανεπιστήμιο Columbia όπου εκείνη υπότροφος και εκείνος εργαζόταν ως τεχνικός στο τμήμα IT.

Τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού εμφανίστηκαν μετά τη γέννηση του παιδιού της με την Τζένιφερ να ζητά προστασία από τον σύζυγό της όταν η κόρη τους έκλεισε τα δύο της χρόνια

Η 46χρονη αποφάσισε να παραμείνει ωστόσο στο σπίτι με τον σύζυγό της γιατί δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

Ο πατέρας αποκάλυψε, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η κόρη του είχε τηλεφωνήσει για να του ανακοινώσει ότι την Τρίτη θα πήγαινε ξανά στο δικαστήριο αλλά τελικά τα δικαστήρια ήταν κλειστά εκείνη την ημέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button