Τοπικά Νέα

Αποχή για τις κενές οργανικές θέσεις στο Ειρηνοδικείο Πλαταμώδους

Σε προειδοποιητική αποχή από τα ακροατήρια των δικαστηρίων από χθες έως και αύριο προχώρησαν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, μετά τη σχετική απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου για τις κενές οργανικές θέσεις στο Ειρηνοδικείο Πλαταμώδους.
Η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή και σε σχετική ανακοίνωσή του, την ίδια μέρα, αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας συνεδρίασε σήμερα 20 Απριλίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. έπειτα από πρόσκληση του προέδρου και παρευρεθήσαν οι Αθανάσιος Πετρόπουλος, πρόεδρος, Αιμιλιανός Σεκλός, γ. γραμματέας, Ευστρατία Λέφα, ταμίας και σύμβουλοι: Αντώνιος Μαρίνης και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, με θέματα συζήτησης την πλήρωση της κενής οργανικής θέσης ειρηνοδίκη Πλαταμώδους (εκείνη του συγχωνευθέντος Ειρηνοδικείου Εράνης στο Πλαταμώδους) και την πλήρωση της κενής οργανικής θέσης δικαστικού γραμματέα στο ίδιο Ειρηνοδικείο.
Ο πρόεδρος ανέπτυξε τα πιο πάνω θέματα και την αναγκαιότητα για την πλήρωση των πιο πάνω θέσεων προκειμένου να λειτουργεί εύρυθμα το πιο πάνω Ειρηνοδικείο για ταχεία απόδοση δικαιοσύνης. Με την πλήρωση της θέσης του ειρηνοδίκη θα ενισχυθεί και το Ειρηνοδικείο Κυπαρισσίας, επισημαίνοντας ότι σε δύο χρόνια θα συνταξιοδοτηθεί η ειρηνοδίκης Κυπαρισσίας. Συζητήσεως γενομένης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ως μέσον καταδείξεως αυτών των σοβαρών ελλείψεων αποφάσισε προειδοποιητική αποχή των μελών του από τα ακροατήρια των δικαστηρίων από την 24η Απριλίου 2018 έως και την 26η Απριλίου 2018».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button