Τοπικά Νέα

Απούσα η Δημοτική Αρχή από τη σύσκεψη για τους λιμένες της Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα

Ημερίδα για την ενημέρωση των φορέων διαχείρισης και εκμετάλλευσης των λιμένων της Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στην αίθουσα “Θόδωρος Αγγελόπουλος” στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, με την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστου Λαμπρίδη.

Ωστόσο, η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας φαίνεται να έχει επιλέξει το δικό της (μοναχικό) δρόμο, και αυτό γιατί δεν υπήρξε εκπροσώπηση από το Δήμο Τριφυλίας στην ενημέρωση που έγινε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Δημοτική Αρχή είναι απούσα από κάθε μεγάλο θέμα που αφορά το Δήμο και έχει σχέση με την «αριστερή» κυβέρνηση. Πως είναι δυνατόν να θέλουμε το λιμάνι της Κυπαρισσίας να ανταγωνιστεί αυτό του Κατάκολου; Τόσο δύσκολο θα ήταν να παραβρεθεί κάποιος στην Καλαμάτα με μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη συνολική ανάπτυξη του λιμανιού Κυπαρισσίας;

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ΚΩΛΗΜΕΝΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.

  2. Η Δημοτική Αρχή, την ώρα της ημερίδος, νομίζω ότι ρούφαγε ψαρόσουπα στον Μάραθο και μάλιστα κατάπινε και τα κόκκαλα. Μετά σηκώθηκε και περπάτησε στον συγχρονο μόλο μπροστά από τις ταβέρνες (δεν είναι μακετο), χαιρέτησε τους σκαφάτους τουρίστες και συνέχισε το περπάτημα στον παραλιακό πεζόδρομο, πέρασε μπροστα από τον όμορφο κάδο ανακύκλωσης και συνέχισε προς το ένα και μοναδικό αλιευτικό καταφύγιο το οποίο κατέστρεψε την αμμουδιά του Μαράθου. Φεύγωντας έριξαν και ένα Μεσσηνιακό κλανίδι.
    Ασχολίαστη συμπεριφορά του βλαχοδημάρχου,
    Ερώτηση: αν ήταν ο κούλης θα έδινε σημασία στον αρχισαμαρικό;
    Απάντηση: Και βέβαια όχι. Η ΝΔ ξέρει ότι είμαστε συντηρητικοί και πάμε μονοκούκι ΝΔ συνεπώς δεν κάνει τίποτα, άστα ζωα λένε δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
    Και στο ενδεχόμενο να βγεί πάλι δημαρχος ο κος Κατσίβελας αλλά να κερδισει πάλι και ο Συριζα, η Τριφυλία τί θα γίνει; Γιαυτο μάγκες η ερώτηση που θα κάνετε προεκλογικά στις δημοτικές θα είναι η εξής: θα παλέψετε για τα συμφέροντα των πολιτών και της περιοχής οποια και αν είναι η κυβέρνηση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button