Κόσμος

Απόλυτη φρίκη: Σατανιστές θυσίασαν γυναίκα στον Εωσφόρο (Photos)

Σοκ και δέος: κάπως έτσι αντιμετωπίζουν οι διωκτικές αρχές ένα απίστευτο έγκλημα που περιλαμβάνει σατανισμό, μαύρες τελετές και ανθρωποθυσία στον «άρχοντα του σκότους».

Συγκεκριμένα, μια 42χρονη γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι σε χωριό 150 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη όπου ζούσε στην Ονδούρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι σατανιστές απήγαγαν την άτυχη γυναίκα μόλις έφυγε από το σπίτι της στην πόλη Comayaguela, στην Ονδούρα, για ψώνια.

Μετά από ενδελεχή έρευνα των αρχών, η σορός της Gloria Liceth Izaguire βρέθηκε να κείτεται σε πεντάλφα, τυλιγμένη σε μαύρο ύφασμα, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο μικρό χωριό Corralitos, 150 χιλιόμετρα μακριά.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι την είχαν μαχαιρώσει στο στομάχι και είχαν χαράξει πεντάλφες στις παλάμες των δύο χεριών της για να τη θυσιάσουν στον διάβολο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, στον τόπο του φρικιαστικού εγκλήματος βρέθηκαν κάρτες ταρώ αλλά και ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «Με τη δύναμη που μου δίνουν τα πνεύματα του σκότους και για όλα αυτά που μου έχουν δώσει, τους δίνω ως θυσία τη ζωή μου και για να λήξει η κατάρα».
Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα έξι παιδιών, με το μεγαλύτερο να είναι 22 ετών και το μικρότερο μόλις 4 ετών.
Πληροφορίες: Daily Mail/enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button