Αθλητικά

Απόφαση-βόμβα Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Ανεξαρτήτως τι θα γίνει μετά το τέλος των play off. Ανεξαρτήτως αν ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε διαδικασία να κλείσει τον κύκλο της ομάδας που τον έφερε στην εγχώρια κορυφή και σταθερά σε διεκδίκηση τίτλων την τελευταία τριετία – κάτι που μάλιστα αποτυπώνεται λογοτεχνικά από τα γνωστά ποσταρίσματα του αντιπροέδρου και συμβούλου του μεταγραφικού σχεδιασμού, Γιώργου Σαββίδη.

Ανεξαρτήτως αν παραμείνει στον πάγκο του «δικεφάλου» ο Αμπέλ Φερέιρα. Ανεξαρτήτως τι θα περάσει ως φιλοσοφία και λογική ο νέος τεχνικός διευθυντής, Όλαφ Ρέμπε. Ανεξαρτήτως όλων των παραπάνω, το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένο.

Δομημένο ως προς τις βασικές του αρχές εδώ και 1,5 χρόνο: αφίξεις νεαρών ποδοσφαιριστών, με κύριο χαρακτηριστικό τους τη δυναμική και τη μεταπωλητική αξία. Φέτος, εκ των πραγμάτων έχει προστεθεί ένα ακόμη: να είναι ελεύθεροι, ή έστω να έρχονται ως δανεικοί (βλ. deal Μίσιτς) αφού οι περιορισμοί του Financial Fair Play δεν αφήνουν περιθώρια – άλλων – επιλογών.

Το όνομα του Γκιόργκι Μιλάνοβ, του διεθνή Βούλγαρου μεσοεπιθετικού, βρίσκεται στο «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ εδώ και αρκετές μέρες. Ο «σκύλος» επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί κρούση και πως βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά (με συγκεκριμένη… εξουσιοδότηση) του «δικεφάλου», ωστόσο τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με το πλαίσιο που έχει τεθεί και συνοπτικά αναφέρθηκε.

Για την ακρίβεια, το μόνο του «προσόν» μοιάζει να είναι πως είναι ελεύθερος έχοντας αποχωρήσει από την ουγγρική Φέχερβαρ, η οποία δεν μπήκε καν στον κόπο να του ανανεώσει το συμβόλαιο ύστερα από μια σεζόν (τη φετινή) με μόλις 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μοιρασμένες ως βασικός και αναπληρωματικός. Είναι στα 28 (ξεπερνάει δηλαδή κατά πολύ το ηλικιακό όριο που έχει τεθεί στον ΠΑΟΚ ως προαπαιτούμενο) με τα καλά χρόνια στην καριέρα του, τα πρώτα δηλαδή που έκανε στην ΤΣΚΑ Μόσχας να φαίνεται πως έχουν περάσει.

Και για την ούγια, μιλάμε πρακτικά για ένα «δεκάρι». Θέση δηλαδή την οποία στον «δικέφαλο» μπορούν τη δεδομένη στιγμή να υπηρετήσουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές…

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button