Τοπικά Νέα

Απόφαση δημάρχου για την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στο Δήμο Τριφυλίας

Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Δημάρχου Τριφυλλίας Γ. Λεβεντάκη γίνεται απευθείας ανάθεση την εταιρεία VODAFON-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ για την τηλεφωνική σύνδεση οκτώ κινητών τηλεφώνων (Δήμαρχος, Γενικός Γραμματέας & Αντιδήμαρχοι) για χρονικό διάστημα εικοσιτεσσάρων μηνών, στο πρόγραμμα MY BUSINESS RED4 για το Δήμαρχο και τη Γενική Γραμματέα, και στο πρόγραμμα MY BUSINESS RED 2 για τους έξι αντιδημάρχους.

Επιπλέον, ορίζεται βάσει της ανωτέρω Κ.Υ.Α. και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ανώτατο επιτρεπτό όριο κλήσεων μηνιαίως:

1.Για την τηλεφωνική σύνδεση του Δημάρχου το ποσό των 160,00 €.

2.Για την τηλεφωνική σύνδεση του Γενικού Γραμματέα το ποσό των 128,00 €.

3.Για την τηλεφωνική σύνδεση του κάθε ένα εκ των έξι (6) αντιδημάρχων το ποσό των 80,00 €.

Τέλος, σε περίπτωση που οι συνδρομητές πραγματοποιήσουν κλήσεις πέραν του ανωτέρω επιτρεπτού ορίου ανά μήνα, υποχρεούνται να καταβάλουν στο Ταμείο του Δήμου, πριν από την εξόφληση του λογαριασμού, το επιπλέον ποσό και να προσκομίσουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου τα διπλότυπα είσπραξης.Το χρηματικό ένταλμα πληρωμής που θα εκδοθεί, θα περιλαμβάνει συνολικό ποσό των λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας και ως δικαιολογητικά του, θα επισυνάπτονται τα σχετικά διπλότυπα είσπραξης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button