Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Από την Πυλία η 26χρονη κοπέλα που έχασε την ζωή της στο τροχαίο της Κύμης

ΤΡΟΧΑΙΟ-1


Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (22-07-2017) στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες.

Νεκροί είναι δύο άνδρες ηλικίας 30 & 38 αντίστοιχα, και μία 26χρονη κοπέλα η οποία κατάγεται από τον Πήδασο και είχε μεγαλώσει στην Πύλο και είναι κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος, Θ. Χαραμαρά. Η νεαρή κοπέλα ήταν αρραβωνιαστικιά του 31χρονου τραυματία και τα τελευταία χρόνια κατοικούσε μόνιμα στην Κύμη, τόπο καταγωγής του αρραβωνιαστικού της.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώνται, το Jeep Wrangler που οδηγούσε 31χρονος και στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στη θάλασσα και να χάσουν την ζωή τους τρία ατόμα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος, γι’ αυτό και σκοτώθηκαν οι τρεις επιβάτες που καθόταν πίσω. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

JEEP-KYMH-TROXAIO

Οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button