Κόσμος

Αργεντινή: Κουνούπι – «γίγαντας» προκαλεί δέος και απορίες με το μέγεθός του

Ενας Αργεντινός ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία με ένα κουνούπι γιγαντιαίων διαστάσεων, θέλοντας να μοιραστεί την ανησυχία του για το τεράστιο έντομο με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος στο σπίτι του.

Ο Εζεκιέλ Λόμπο, ο οποίος ζει στην πόλη Κόρδοβα της Αργεντινής, ανήρτησε την εικόνα με το εξωφρενικά μεγάλο αλλά εξοντωμένο έντομο πλάι σε ένα κανονικού μεγέθους, για να δείξει τη διαφορά.

«Κοιτάξτε το μέγεθος του κουνούπι που μόλις μπήκε στο παράθυρό μου», έγραψε, προσθέτοντας ότι η πανικόβλητη μητέρα του το ψέκασε με σπρέι μέχρι να το εξουδετερώσει.

Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο με βάση αυτή την εικόνα, λέει ότι δεν βρήκε τίποτα παρόμοιο με αυτό το κουνούπι – «γίγαντα».

Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 130.000 retweets και έγινε θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ.

Πολλοί χρήστες στο twitter υποστήριξαν πως πρόκειται πιθανότατα για το είδος psorophora ciliata, το οποίο ευτυχώς δεν μεταφέρει ασθένειες. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς εντομολόγους το τσίμπημά του είναι πολύ οδυνηρό.

Πηγή: RT

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button