Κόσμος

Αρνιόταν πεισματικά να βγει από το σπίτι του για να περάσει αυτοκινητόδρομος και σχεδόν… τα κατάφερε (video)

Οι αρχές της κινέζικης πόλης Γκουανγκτζού είχανε ένα πολεοδομικό πλάνο για την επέκταση της πόλης τους το οποίο μεταξύ άλλων συμπεριλάμβανε και τη διάνοιξη πολλών αυτοκινητόδρομων σε διάφορα σημεία της πόλης για να μην υπάρχει η κίνηση και μποτιλιάρισμα στους δρόμους.
Ένας από τους αυτοκινητόδρομους επρόκειτο να περάσει από κάποιο σημείο όπου βρισκόταν το σπίτι ενός άνδρα. Εκείνος πεισματικά αρνιόταν να φύγει και 10 χρόνια τώρα έτρεχε στα δικαστήρια μαζί με τις τοπικές αρχές διεκδικώντας το δικαίωμα του να παραμείνει στο σπίτι του.
Η απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο ήταν 100% υπέρ του ανθρώπου με το σπίτι. Απαγόρευε από το δρόμο να χαρακτεί και περάσει επάνω από την οικία του η οποια πρώτα θα κατεδαφιζόταν. Και όχι μόνο αυτό υποχρέωνε τους κατασκευαστές να δημιουργήσουν το δρόμο δίπλα από το σπίτι.
Και όπως θα δείτε στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες, ο δρόμος χαράχτηκε και πέρασε ξυστά από το σπίτι. Ουσιαστικά το «πνίγει» και του αφήνει έναν στενό μόνο χώρο στην είσοδο, ίσα ίσα για να μπαινοβγαίνουν οι άνθρωποι στο σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button