Κόσμος

Αστυνομικός… ΜακΓκάιβερ: Έσωσε θύμα μαχαιρώματος με σακούλα από πατατάκια [βίντεο]

Την εφευρετικότητα του εξάντλησε ένας αστυνομικός στη Νέα Υόρκη, για να σώσει το θύμα ενός μαχαιρώματος στην περιοχή του Χάρλεμ.

Το όργανο της τάξης μάλλον έβλεπε μικρός πολύ ΜακΓκάιβερ, καθώς με τη χρήση μιας άδειας σακούλας από πατατάκια και μια ταινία, κατάφερε να επιβραδύνει την αιμορραγία, όπως έκανε γνωστό η τοπική Αστυνομία χθες, Κυριακή (18/7).

Το βίντεο από την κάμερα που είχε επάνω του ο αστυνομικός, έδωσε στη δημοσιότητα το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, με τον αστυνομικό Ρόναλντ Κένεντι να τοποθετεί με μαεστρία την άδεια συσκευασία πάνω στην πληγή του άνδρα. Το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε στις 7 Ιουλίου, αναφέρει το NBC, έπειτα από μια αναφορά για μαχαίρωμα στην περιοχή του Χάρλεμ. Το θύμα είναι ένας 28χρονος.

«Πήγαινε να με πάρεις μια μια σακούλα με πατατάκια τώρα», ακούγεται να φωνάζει ο Κένεντι και στη συνέχεια να λέει προς το θύμα. «Απλά χαλαρώστε».

Αφού κάποιος παρευρισκόμενος φέρνει στον αστυνομικό μια ανοιγμένη σακούλα με πατατάκια, ο Κένεντι την αδειάζει βιαστικά, ενώ στη συνέχεια ζητά να του φέρουν μια ταινία. Παράλληλα, λέει σε άλλους δύο να τον βοηθήσουν να ξαπλώσουν το θύμα σωστά στο οδόστρωμα, ενώ όταν η ταινία φτάνει στα χέρια του, στερεώνει τη σακούλα στο στήθος του τραυματισμένου άνδρα.

Όσο για το θύμα, ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Ωστόσο, αν δεν υπήρξε αυτή η γρήγορη αντίδραση από πλευράς του αστυνομικού, θεωρείται βέβαιο πως θα είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button