Πολιτική

Αυξημένες αρμοδιότητες για τον Άγγελο Χρονά από τον Πέτρο Τατούλη

Ο Άγγελος Χρονάς είχε οριστεί εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Με χθεσινή απόφαση του περιφερειάρχη η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Άγγελος Χρονάς θα έχει πλέον και την αρμοδιότητα της προσυπογραφής όλων των εγγράφων της Περιφερειακής Ενότητας με περιεχόμενο που αφορά την υγεία.

Η απόφασή του κ. Τατούλη αναφέρει τα εξής:

Συμπληρώνουμε την απόφασή μας με την οποία ορίσαμε τον κ. Χρονά Άγγελο του Γεωργίου Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Π.Ε. Μεσσηνίας και ορίζουμε ότι όλα τα έγγραφα με περιεχόμενο σε θέματα Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Μεσσηνίας φέρουν την προσυπογραφή του.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτής της απόφασης έχει να κάνει με το γεγονός πως σε πρόσφατη δήλωση του κ. Χρονά τάχθηκε ανοιχτά υπερ της γραμμής του κόμματος, «αδειάζοντας» στην ουσία τον Περιφερειάρχη. Ωστόσο, με αυτή την απόφασή του ο κ. Τατούλης δίνει ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες στον κ. Χρονα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button