Κόσμος

Αυστραλία: Τα λείψανα ενός κοριτσιού βρέθηκαν μέσα σε βαρέλι – Φόβοι ότι πρόκειται για 9χρονη που είχε εξαφανιστεί

Συγκλονισμένη είναι η Αυστραλία από την υπόθεση της εξαφάνιση μίας 9χρονης από το σπίτι της στην περιοχή Blue Mountains. Η μικρή εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του σπιτιού της την περασμένη Πέμπτη. Η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της μόλις στις 8:20 το πρωί την επόμενη μέρα.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail ένας άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για την δολοφονία της μικρής. Ο 32χρονος άνδρας συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Σέρι Χιλς στο κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ περίπου στις 20:30 το βράδυ την Τρίτη.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο άνδρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με το δικαστήριο το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Ούτε ποια είναι η σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης. Οι αρχές της Αυστραλίας αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες εντός της ημέρας.

Αυστραλία: Τι οδήγησε στη σύλληψη και το μακάβριο εύρημα

Οι αρχές το βράδυ της Τρίτης 18/1 σε έρευνα που διεξήγαγαν σε ποτάμι που βρίσκεται περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το σπίτι που χάθηκε η μικρή, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα. Βρήκαν ένα βαρέλι με τα λείψανα ενός κοριτσιού η ηλικία του οποίου ταιριάζει με αυτή της εξαφανισμένης.

Ένας γείτονας του σπιτιού που εξαφανίστηκε το κορίτσι αυτή την εβδομάδα είπε στην Daily Mail Australia πως η σύζυγός του, ενώ διάβαζε, άκουσε στις 4:30 τα ξημερώματα τον ήχο ενός αυτοκινήτου στο δρόμο.

«Σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε στο παράθυρο και είδε μια σκιά να κινείται», είπε ο Τζον Χάιτζλερ. «Είναι πολύ ήσυχα εδώ το βράδυ και μπορείτε να δείτε καθαρά κάθε φως πόσο μάλλον τους προβολείς αυτοκινήτου – δεν ήταν αναμμένοι».

Ο κ. Χάιτζλερ είπε ότι η σύζυγός του δεν μπορούσε να δει τη μάρκα του αυτοκινήτου ή ποιος το οδηγούσε, αλλά το ανέφερε στην Αστυνομία αφού άκουσε ότι ένα κοριτσάκι είχε χαθεί από τη διπλανή πόρτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button