Αθλητικά

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League

Η έναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, θα είναι στις 10 και 17 Αυγούστου, άσχετα αν στην πορεία «κερδίσει» ένα γύρο, ανάλογα με το τι θα κάνουν οι ιταλικές ομάδες.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά ήδη ξέρουν με ποιόν θα κληρωθούν. Πιο συγκεκριμένα, τρεις ομάδες είναι υποψήφιες. Αυτές, είναι οι τρεις με τις οποίες θα παίξει ο Παναθηναϊκός στην αμέσως προηγούμενη προκριματική φάση, τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, για το Champions League.

Πρόκειται για τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας πιθανότατα την Σερβέτ, αλλιώς τη Λουγκάνο, με την πρώτη στο +3 από τη δεύτερη. Τη δευτεραθλήτρια Ουκρανίας (μία εκ των Ντνίπρο ή Ζόρια, με την πρώτη στο +3 από τη δεύτερη) και τη δευτεραθλήτρια Βελγίου όπου θα είναι η Άντβερπ, ή η Ουνιόν, ή η Γκενκ, με τις δύο πρώτες ισόβαθμες και την τρίτη τρεις πόντους πίσω τους. Όλα τα παραπάνω πρωταθλήματα βρίσκονται δύο στροφές πριν το τέλος.

Μάλιστα, αν υπάρξει αποκλεισμός του Παναθηναϊκού και για παράδειγμα της Σερβέτ, τότε δεν θα υπάρξει κλήρωση, αλλά απευθείας ορισμός, καθώς δεν μπορούν να έρθουν αντιμέτωπες δύο ομάδες από την ίδια χώρα. Άρα το ζευγάρι θα είναι Ολυμπιακός-Σερβέτ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button