Lifestyle

Αυτοκτόνησε ηθοποιός από τον «Εξολοθρευτή»

Έπεσε από γέφυρα και τον χτύπησε αμάξι

Σοκ στις ΗΠΑ καθώς ο 42χρονος ηθοποιός έβαλε τέλος στην ζωή του πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Isaac Kappy που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής», αυτοκτόνησε τη Δευτέρα όταν έκανε έπεσε από γέφυρα, κοντά στην περιοχή Bellemont και έπειτα χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Οι περαστικοί προσπάθησαν να μεταπείσουν τον ηθοποιό ο οποίος όμως δεν τους άκουσε.

Πριν βάλει τέλος στην ζωή του είχε κάνει μια περίεργη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου».

Τον Αύγουστο του 2018 είχε επιτεθεί στην κόρη του Michael Jackson, Paris και είχε πάει να την πνίξει κατά λάθος σε ένα πάρτι. Αμέσως μετά την ενοχλούσε με πολλά μηνύματα με αποτέλεσμα να αυξήσει το προσωπικό ασφαλείας της.

Ωστόσο απαντούσε στα μηνύματα του και προσπαθούσε να είναι υποστηρικτική μαζί του καθώς ο ηθοποιός είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button