Αθλητικά

Αυτός είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που φλερτάρει με τον Ολυμπιακό

Πάει να κλείσει 15νθημερο το 2021 κι από την τελευταία ημέρα της…περσινής χρονιάς που ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την πρόταση ανανέωσης στον Ζαγαρίτη (3ετές, με κλιμακωτές αποδοχές, δηλαδή 60-70-80.000 ευρώ συν 1.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του) αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη στην υπόθεση.

Η πλευρά του 19χρονου αριστερού μπακ δεν έχει απαντήσει αν την αποδέχεται ή αν θέλει να βελτιωθούν τα ποσά της προσφοράς. Και δεν έχει γίνει αυτό γιατί δεν έχουν μπει σε καμία συζήτηση/ διαπραγμάτευση, όσο περίεργο κι αν φαίνεται/ακούγεται αυτό!

Ο Παναθηναϊκός για τους δικούς του λόγους…παρέκαμψε τον ατζέντη του Ζαγαρίτη αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να τον ενημερώσει για την προσφορά στον πελάτη του και ο Πολ Κουτσολιάκος από την πλευρά του… περιμένει/αναμένει κλήση τους, χωρίς όμως, αυτός να κάνει την επόμενη κίνηση. Κοινώς να επικοινωνήσει με τον Παναθηναϊκό , σφυρίζοντας αδιάφορα κι αφήνοντας την όποια πρωτοβουλία στους “πράσινους”. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο ομογενής ατζέντης δεν είναι ενεργός και δεν τον “δουλεύει” σε άλλες ομάδες. Στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του άλλωστε έχει μπει ο ποδοσφαιριστής…

Με αυτά και με αυτά, με το…πόκερ που παίζεται στην εν λόγω υπόθεση ανανέωσης κι από τις δυο πλευρές, αυτός που γκρινιάζει είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Γιατί βλέπει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του, τον οποίο πιστεύει και θέλει να τον αναδείξει, να έχει πλέον επηρεαστεί πνευματικά από όλο αυτό τον ντόρο και τις…καθυστερήσεις και να μην είναι συγκεντρωμένος όσο θα έπρεπε στην καθημερινότητά του και στους αγώνες. Το έχει πει και στον ίδιο και στους διοικούντες, αλλά η υπόθεση και συνεχίζει να εκκρεμεί και κυρίως δεν έχει μπει καν στην φάση της διαπραγμάτευσης,όπως θα περίμενε λογικά κάποιος!!

Στο Κορωπί βέβαια κι ανάμεσα σε συμπαίκτες του Ζαγαρίτη και τον ίδιο, υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως στο τέλος θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, με τον νεαρό άσο να προσπαθεί να τους πείσει πως δεν προκύπτει από πουθενά αυτή η…εικασία. Τουλάχιστον στο δεδομένο τάιμινγκ.

Η αλήθεια είναι πως ο Κουτσολιάκος δουλεύει το “πρότζεκτ” Ζαγαρίτη για το εξωτερικό και ήδη έχει επικεντρωθεί σε δυο ομάδες της Μπουντεσλίγκα, Μάιντς και Χέρτα και σε δυο της Σέριε Α’ , Πάρμα και Βερόνα. Στην πορεία βέβαια μπορεί να προκύψουν κι άλλες…

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button